Tapio junes

Putkivalaisimen korvaaja, sama asennusaika – lopputulos eri maailmaseta. Katso tästä!

Valaistus on muutakin kuin pelkkä tekninen ratkaisu.

Perinteisten loisteputkien aika on väistymässä, kun keittiösuunnittelijat etsivät vaihtoehtoja siroista profiilivalaisimista. Uusi innovaatio tuo tyylikkään LED-valaistuksen koteihin kustannustehokkaasti.

Kun huoneiden valaiseminen tulee ajankohtaiseksi, ajatellaan kokonaisuutta monesti yksinomaan teknisenä projektina.

– Vaikka valaistuksen pääasiallinen tehtävä on auttaa ihmisiä toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti, koetaan myös viihtyvyys ja estetiikka nykyään entistä tärkeämpinä ominaisuuksina, kertoo valaistusratkaisuihin erikoistuneen Dreamled Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Tapio Junes.

Tällä hetkellä Suomen 70- ja 80-lukujen rakennuskannassa tehdään laajoja linjasaneerauksia, joissa usein modernisoidaan myös työpistevalaistus. Dreamled kannustaakin sähkösuunnittelijoita luomaan myös elämyksiä pelkän tekniikan sijaan.

– Hyvä valaistus ansaitsee enemmän huomiota. Sen vaikutus elämisen laatuun, viihtyvyyteen, turvallisuuteen sekä minimoituun energiankulutukseen on merkittävä. Muutos kohti parempaa valaistusta onkin lähtenyt asiakkaiden toiveista, ja moni rakennusyhtiö korostaa nykyään valaistuksen roolia suunnittelussa.

Teknologiaa ja estetiikkaa 

Uusi valaisinteknologia ja laskeneet kustannukset mahdollistavat modernin valaistuksen asentamisen jokaiseen kotiin. 

Valaistuksen modernisointi sekä parantaa asunnon toimivuutta että tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia rakennusteollisuudelle asuntojen houkuttelevuuden ja myyntiarvon nostamiseen. 

Dreamled toi keittiön työpistevalaistukseen innovaation, jossa LED-valojen virtalähde ja valonohjaus on rakennettu kulmapistorasian sisälle. Siksi vanhanaikaisia, mittavia johdotuksia ei tarvita, mikä mahdollistaa erinomaisen asennusnopeuden sekä huollettavuuden. – Sähköurakoitsijoiden arvioiden perusteella uusi asennustapa jopa puolittaa asennukseen kuluvan ajan. 

Viime kädessä se on varsinkin asunnon omistajan etu, Junes painottaa. 

Dreamledin monitomipistorasiat sekä valaisimet ovat keskenään yhteensopivia ja ne asennetaan keittiökalusteiden asennuksen jälkeen. Modulaaristen ominaisuuksien ansiosta työpistevalaisimilla voidaan toteuttaa asiakkaiden monet erilaiset toiveet. 

Monitoimipistorasiat ovat suomalaisten muotoilijoiden käsialaa. Valaisimissa on haettu elämyksellisyyttä käyttämällä myös italialaista tuotemuotoilua. – Valaistus on elämyksellisyyttä ja designia yhtä lailla kuin se on teknologiaakin. 

Keittiö on asunnon arvokkain huone ja muodostaa olohuoneen kanssa yhtenäisen tilan. Koska valaistuksen toteuttaminen vaatii rakentajilta uudenlaista suunnitteluosaamista, tarjoaa Dreamled palveluita myös muiden tilojen valaistuksen osalta. 

Sisävalaistuksen tulee nykyään noudattaa eurooppalaista sisävalaistus-standardia. – Jokainen valaistava tila on kuitenkin aivan oma tarinansa, Junes huomauttaa.

Dreamled Oy valmistaa Suomessa keittiön työpisteen led-valot ja pistorasiat. Yrityksen Pro Ready-innovaatiolla keittiön työpistevalaistuksen ja -sähköistyksen asennusvaiheessa säästetään jopa 70% kustannuksista ja asennusnopeus kaksinkertaistuu. Useampi merkittävä rakennusliike käyttää Dreamledin tuotteita vakioasennustuotteinaan. Tuotteita menee myös paljon keittiömyyjille sekä suoraan kuluttajille.

Kommentointi suljettu.