Keittiön valaistus on tärkeimmän huoneen tärkein ja tyylikäs elementti. Led-valaistus on valittu ja mitoitettu oikein. Kysy koulutusta!

Led valot keittiöön. Dreamled-tuotteilla upea keittiön valaistus!

dreamled led valot keittiön valaistus kerrostalon valaisimet epäsuora valo led-valot keittiöön keittiön välitilan valaisin valaisin keittiöön keittiön välitilan valaistus kodin led-valaisimet

Keittiössä luodaan rakkaimpia muistoja juhlien, kokaten, pelaten, keskittyen, jakaen elämän pienet ja suuret ilot ja surut. Keittiössä tavataan, kun on tärkeää asiaa. Keittiössä tehdään siis paljon muutakin kuin ruokaa.  Keittiö on kodin sydän ja tärkein huone, joka ansaitsee arvoisensa valaistuksen.  Keittiön valo on olennainen osa tilakokemusta. Laadukas valaistus parantaa tilan turvallisuutta, käytettävyyttä ja esteettömyyttä sekä luo ainutlaatuisen tunnelman kaikille keittiön käyttäjille vauvasta vaariin.

Hanki täydellinen tunnelma ruoanlaittoa ja viihdettä varten näiden vinkkien avulla.

Täydellisen ilmapiirin luominen ruoanlaiton ja viihdyttämisen aikana on tärkeää, jotta voidaan luoda muistoja, jotka säilyvät koko elämän ajan. Onneksi muutamalla yksinkertaisella vinkillä voit helposti luoda kutsuvan ja viihtyisän tilan, josta kaikki ystäväsi ja perheesi voivat nauttia.

Mieti ensin keittiön pohjaratkaisua. Jos sinulla on suuri avoin tila, hyödynnä sitä lisäämällä keittiösaareke tai niemeke. Tämä ylimääräinen työtaso on kätevä, kun valmistelet aterioita tai järjestät juhlia. Jos keittiösi on pienempi, huolehdi siitä, että siivoat pois kaiken epäjärjestyksen, jotta vierailla on runsaasti tilaa liikkua.

Seuraavaksi mieti keittiön valaistusta. Luonnonvalo on aina parasta, joten jos keittiössäsi on ikkunoita, varmista, että ne ovat avoimet. Jos näin ei ole, harkitse kaapin alle tulevan valaistuksen lisäämistä valaisemaan tilaa. Kynttilät ovat myös loistava tapa luoda tunnelmaa, joten älä pelkää sytyttää niitä ympäri huonetta.

Lisää lopuksi henkilökohtaisia yksityiskohtia, jotta tilasta tulee todella oma. Ripusta suosikkireseptejä tai perhekuvia söpöihin kehyksiin. Lisää työtasolle maljakko tuoreita kukkia tai kulho hedelmiä. Mitä ikinä teetkin, varmista, että se kuvastaa persoonallisuuttasi ja saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi omassa keittiössäsi!

Led valot keittiöön on:

Parhaillaan keittiön valaisin on upea tuote, joka on miellyttävä silmälle vuosikymmenten ajan ja riittävän tehokas ja laadukas varmistamaan miellyttävä ja turvallinen työskentely. Laadukas keittiön valaisin säilyttää valotehon vuodesta toiseen, millä on merkittävä vaikutus asumismukavuuteen ja -turvallisuuteen.

dreamled led valot keittiön valaistus kerrostalon valaisimet epäsuora valo led-valot keittiöön keittiön välitilan valaisin valaisin keittiöön keittiön välitilan valaistus kodin led-valaisimet

Hanki Led valot keittiöön. Keittiön valaisin on suuri mukavuus-, tyyli- ja turvallisuustekijä!


  • Lähtökohtana keittiön valaistuksessa on riittävä valoteho. Valitsemalla Dreamledin tuotteet varmistat, että keittiössäsi on riittävä ja turvallinen, vähintään 500luxin valoteho työtasolla. 
  • Uniikki asennustapa erottaa Dreamledin tuotteet muista ja on saanut merkittävimmät rakennuttajat valitsemaan Dreamledin tuotteet keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Asennustapa tuplaa asennusnopeuden! 
  • Valon määrän lisäksi työpisteen valolta on edellyttävä kykyä erotella värit. Hyvälaatuisessa valossa ruoka toistuu luonnollisen värisenä. Valitsemalla Dreamledin tuotteet varmistat, että keittiössä työskentely on kirkkaasti mukavinta!


Dreamled toimittaa led-valot keittiöön ammattilaisille

Led-valot keittiöön: Sähkösuunnittelijat ja ammattirakentajat

Volyymirakennushankkeissa valaistus on muuttanut rooliaan osin asiakaspreferenssien muuttuessa ja osin siitä syystä, että keittiö on nykyään osa olohuoneen kanssa muodostuvaa avotilaa. Näistä muutoksista johtuen keittiön valaistukselle on tullut valotehon ja värierottelukyvyn lisäksi muotoiluvaatimuksia.

Tämä on jossain tapauksissa tarkoittanut työläiden erillisratkaisujen käyttöönottoa ja markkinoilla on ollut tarve ammattilaismaiselle, päivitetylle työpistevalaisimelle. 

Dreamled on kehittänyt ennennäkemättömän nopea-asenteisen Pro Ready-työpistevalainkonseptin, jota toimitetaan tuhansiin asuntoihin vuosittain. Volyymirakentajien mukaan ratkaisun myötä kokonaiskustannukset laskevat ja asiakas saa parempilaatuisen kokonaisuuden, jota voidaan pitkän elinkaaren aikana huoltaa ja ylläpitää. 

Tarjoamme ammattirakentajille tukea suunnittelusta hankintaan, toimitukseen ja asentamiseen. Varmistamme asennettavan tuotekokonaisuuden, jolloin potentiaaliset virheet eivät siirry hankintaan ja asennukseen. Tähän luottaminen tehostaa koko hankinta- ja asennusketjun toimintaa ja asiakaskokemus on helppoa, mukavaa ja nopeaa.

Koulutamme mielellämme kaikki rakennuttajat, suunnittelijat, urakoitsijat ja asentajatkin sekä tukkujen työntekijät. Ota yhteyttä!

Vuoden 2022 aikana Dreamledin tuotteiden BIM-objektit ovat löydetävissä MagiCad ja Cadmatic-suunnitteluohjelmista

Led-valot keittiöön: Keittiötoimijat

Dreamled keittiön led-valaistuksen pioneeri ja toimittanut yli 10 vuotta valaistus ja -sähköistysratkaisuja keittiöalan ammattilaisille. Dreamled on keittiökauppiaan perustama yritys, joka ei unohda DNA:aan. 

Hyvän keittiön arvostus – ja kalustevalmistajan työn arvostus – nousee keittiössä on mukava ja turvallinen työskennellä. Suomessa on pitkä pimeä jakso, joten keittiön valaistus on yksi oleellisimpia asioita työskentelyn sujuvuudelle turvallisesti. 

Keittiö on talon arvokkaimpana huoneena myös kokoontumispaikka ja siellä vietetään paljon aikaa, esitellään saavutukset, todistukset ja piirustukset. 

Keittiöön saadaan paljon uutta ilmettä, käytettävyyttä ja turvallisuutta pelkästään päivittämällä valaistus uuteen. Se tuo keittiöön uuden ilmeen ja päivittää käyttömukavuuden ja turvallisuuden

Keittiöön saadaan suositeltu 500lx valoteho työpisteelle kun yläkaapin alatasoon asennettavan valaisimen valovirta on vähintään 1000lm/m. Kysy apua Dreamledistä!

Koulutamme mielellämme kalustetehtaan edustajat, puusepät, keittiökauppiaat, keittiömyyjät ja keittiöasentajat sekä heidän alihankkijansa. Ota yhteyttä!

Dreamledin valaisimet löydät Fusion- ja Winner-suunnitteluohjelmista. 

Vertex-käyttäjä – ota yhteyttä!

INFO: Mikä on työpistevalaisin? Millaiset Led valot keittiöön?

Nykyaikainen työpistevalaisin on keittiön yläkaapin alatasoon asennettava alumiinirunkoinen valaisin, jonka pituus vaihtelee tarpeen mukaan. Alumiinisen profiilin sisällä kulkee pitkä led-valoelementti, jonka eteen kiinnitetään suojalinssi, joka voi olla läpikuultava tai himmeä. Tyypillisesti työpistevalaisimen käyttöjännite 24V saadaan ulkoiselta led-liitäntälaitteelta. Profiilivalaisin kiinnitetään tyypillisesti yläkaapin alatasoon, antamaan valoa työtasolle. Riippuen mallista profiilit voivat olla eri värisiä tai yhteen liitettäviä.

Pro Power Plus Ready23 työpistevalaisin

Ready23, UUTUUS!

Uusi Ready23-valaisin tuottaa työpisteelle Eurooppalaisen sisävalaistusstandardin mukaisesti vähintään 500 luxin valotehon. Se on myös viranomaisten vaatimus julkisille tiloille ja hyvä suositus jokaiseen kotiin. Laadukas Ready 23-valmisvalaisinsarja soveltuu keittiön- ja kodinhoitohuoneen välitilaan. Yhdistä pikaliittimellä Dreamled Pro Power -sarjan monitoimipistorasiaan tai Dreamled-liitäntälaitteeseen. Tuote on erittäin helppo ja nopea asentaa ja sen uniikki asennustapa on patentoitu. Innovatiivinen sivukiinnitysmetodi poistaa kokonaisen työvaiheen. Valaisin ruuvataan kiinnikkeineen suoraan kalusteeseen kiinni!

Ready23-valaisimen osat valmistetaan ja kokoon pannaan Suomessa; Alajärvellä, Kokkolassa ja Kajaanissa. Ainoastaan linssi tulee Saksasta. Valaisin valmistetaan Helsingissä. Ready 23-valaisinsarjalle on myönnetty Avainlippumerkki osoituksena sen korkeasta kotimaisuusasteesta. Tue Suomalaista työtä.

Ready23-valaisinsarja on suunniteltu yhdistämään tyylikäs muotoilu, huippuluokan toiminnallisuus ja kestävä teknologia. Tämä moderni mestariteos tarjoaa keittiöillenne valoa, joka korostaa ruoanlaiton ja ruokailun iloa. Ready23-valaisimella voitte luoda keittiöihin ainutlaatuisen tunnelman ja inspiroitua toteuttamaan uusia kulinaarisia seikkailuja.

Dreamled Diamond

Diamond

Italiassa muotoiltu häikäisemätön työpistevalaisin valmistetaan Suomessa.

Piilokiinnike mahdollistaa Diamond–valaisimen kiinnittämisen kaapin alapohjaan siten, että pohja tulee pohjaa vasten. Kiinnikkeet jäävät täysin piiloon listan sisälle – järkevää! Asennus on entistä nopeampi ja lopputulos todella tyylikäs.

Dreamledin valkoisen, alumiinin, kullan ja mustan väreistä löytyy jokaiseen keittiöön aina mieleiset värit ja väriyhdistelmät.

Diamond sopii myös epäsuoraan valaistukseen, kodinhoito-huoneisiin, vaatekaappeihin ja liukuovikomeroihin. Valaisin napsautetaan kiinni metallisiin kiinnikkeisin. Asennusjälki on tyylikäs. Takuu 24kk.

Valaisin on työstettävissä haluttuun mittaan. Kysy Dreamlediltä lyhennyspalvelusta!

Ecolight

Ecolightilla päivität keittiön valaistuksen helposti nykyaikaan. Häikäisemätön Ecolight-valaisin valmistetaan Suomessa.

Uudistunut Ecolight-valaisin luo tasaisen valon työpisteelle. Upeat urat tuovat yksityiskohtaa ja linjakkuutta todella sirolle valaisimelle.

Ecolight sopii myös epäsuoraan valaistukseen, kodinhoito-huoneisiin, vaatekaappeihin ja liukuovikomeroihin.

Ecolight – valaisin kiinnitetään metallisilla kiinnikkeillä, joihin valaisin napsautetaan. Takuu 24kk.

Valaisin on työstettävissä haluttuun mittaan. Kysy Dreamlediltä lyhennyspalvelusta!

Led valot keittiöön: Millainen keittiön valaistus tukee monipuolisesti eri toimintoja keittiössä?

Keittiö on kodin sydän, ja hyvä valaistus on olennaisen tärkeää, jotta keittiöstä tulee toimiva ja kutsuva tila. Oikeanlainen valaistus voi olla ratkaiseva tekijä, kun kokkaat, viihdytät tai vietät aikaa perheen kanssa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten valaista keittiösi eri toimintoja varten:

1. Työpistevalaistus. Ruoanlaiton ja ruoan esivalmistelujen kaltaisissa tehtävissä tarvitset kirkasta, kohdennettua valoa. Kaapin alla oleva valaistus on erinomainen tapa lisätä työtehtävien valaistusta viemättä arvokasta työtilaa. Riippuvalaisimet tai kiskovalaisimet ovat myös hyviä vaihtoehtoja kirkkaan, suunnatun valon tuottamiseen saarekkeelle tai koko keittiöön, kuten saarekkeelle, työstasoille tai pesualtaalle,  jos et asenna keittiöön yläkaappeja.

2. Ympäristövalaistus ja yleisvalaistus.  Työpistevalaistuksen lisäksi keittiöön kannattaa lisätä myös yleisvalaistusta. Tämä voidaan toteuttaa kattovalaisimilla, kuten kattokruunuilla tai uppoasennettavilla valaisimilla. Seinävalaisimet ovat toinen vaihtoehto, jolla voit luoda tunnelmavaloa ja vapauttaa samalla tilaa tiskipöydiltäsi ja seiniltäsi.

3. Korostusvalaistus. Lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin luomiseksi keittiössäsi korostusvalaistus on avainasemassa. Käytä korostusvaloja korostamaan arkkitehtonisia piirteitä, kuten palkkeja tai takkoja, tai käytä niitä suosikkitaideteosten tai -koristeiden esittelyyn.

Led valot keittiöön: Miten saada täydellinen keittiön valaistus?

Keittiön valaistuksessa on kolme pääaluetta, jotka sinun on valaistava: työ-, ympäristö- ja korostusvalaistus. Näiden kolmen valaistustyypin täydellinen tasapaino voi vaikuttaa ratkaisevasti keittiön yleisilmeeseen ja -tuntumaan. Tehtävävalaistusta käytetään, jotta näet, mitä teet, kun valmistat ruokaa tai työskentelet tiskialtaan ääressä. Sen pitäisi olla riittävän kirkas valaisemaan työalueesi, mutta ei niin kirkas, että se on silmiäsi rasittava. Paras tapa saavuttaa tämä on käyttää ylävalaistuksen ja kaapin alla olevan valaistuksen yhdistelmää. Tunnelmavalaistus on yleistä taustavalaistusta, joka auttaa luomaan keittiöön lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Se voi olla mitä tahansa riippuvalaisimista kiskovalaistukseen. Korostusvalaistusta käytetään korostamaan keittiön tiettyjä ominaisuuksia, kuten taideteoksia tai arkkitehtonisia yksityiskohtia. Sitä voidaan käyttää myös luomaan keskipiste, kuten keittiön saarekkeen yläpuolella oleva kattokruunu. Täydellisen keittiövalaistuksen hankkimisen ei tarvitse olla monimutkaista. Käyttämällä yhdistelmää työ-, ympäristö- ja korostusvalaistusta voit luoda tilan, joka ei vain näytä hyvältä vaan on myös toimiva ja kutsuva.

Led valot keittiöön: Miten luoda viihtyisä ja kutsuva keittiö valaistuksella?

Keittiö on kotisi sydän, joten haluat sen olevan lämmin ja kutsuva tila. Oikeanlainen valaistus voi vaikuttaa täydellisen tunnelman luomiseen. Seuraavassa on muutamia vinkkejä valaistuksen valintaan, joka saa keittiön tuntumaan viihtyisältä ja kutsuvalta:

1. Käytä erilaisia valonlähteitä. Ylävalaistuksen, työpistevalaistuksen ja korostusvalaistuksen yhdistelmä luo hyvin valaistun tilan, joka tuntuu lämpimältä ja kutsuvalta.

2. Sisällytä luonnonvaloa. Jos keittiössäsi on ikkunoita, hyödynnä luonnonvaloa. Tämä auttaa valaisemaan tilaa ja saa sen tuntumaan avoimemmalta ja ilmavammalta.

3. Valitse lämpimän sävyisiä korostevalaisimia. Lämminsävyiset lamput antavat pehmeämpää ja kutsuvampaa valoa kuin viileäsävyiset lamput. Ne sopivat täydellisesti viihtyisän tunnelman luomiseen keittiöön.

4. Asenna himmentimet. Himmentimien avulla voit säätää valojen kirkkautta, mikä voi olla hyödyllistä eri tunnelmien luomisessa keittiöön. Saatat esimerkiksi haluta kirkkaammat valot, kun kokkaat tai valmistat ruokaa, mutta hämärämmät valot, kun rentoudut kahvia tai teetä juodessasi.

5. Viimeistele tila ja keittiön valaistus tyylikkäällä riippuvalaisimella tai kattokruunulla. Riippuvalaisimet ovat loistava tapa lisätä sekä tyyliä että toimivuutta keittiön valaistukseen. Riippuvalaisimia voidaan käyttää työvalaistuksena saarekkeen tai tiskialtaan yläpuolella, kun taas kattokruunut lisäävät tyylikkyyttä mihin tahansa tilaan.

Led valot keittiöön: Yläkaapiton keittiö

dreamled led valot keittiön valaistus kerrostalon valaisimet epäsuora valo led-valot keittiöön keittiön välitilan valaisin valaisin keittiöön keittiön välitilan valaistus kodin led-valaisimet yläkaapiton keittiö

Esimerkkikuvan keittiössä tarvitaan normaalitilanteessa selkästi lisävalaistusta. Tämän keittiön valaistus voidaan aikaan saada esimerkiksi upotetulla led-profiililla, jossa on optinen linssi. Tämä tarjoaa kapean keilan työpisteelle eikä suotta häikäise tilassa olevia. Toinen hyvä tapa on käyttää kapeakeilaisia. suunnattavia kattovalaisimia tilassa. Niiden sijoittelu on tärkeää, että ei varjosta työskentelyä. 

Keittiökalustuksessa trendi tällä hetkellä ovat muhkeat alakaapit ja yläkaapien määrä karsitaan, mikä asettaa haasteita keittiössä työskentelylle.

Toisinaan keittiöön ei rakenneta yläkaapistoja lainkaan, ratkaisua kutsutaan yläkaapittomaksi keittiöksi. Pöytätasojen valaisu hoidetaan katoon kiinnitettävillä valaisimilla.

Tällaisissa tapauksissa valaisun tekeminen on kahdesta syystä haasteellista: ensinäkin perinteinen yläkaapin kalustevalaistus ei onnistu ja toiseksi pöytätasoille tarvitaan eurooppalaisen sisävalaistusohjeistuksen mukaan 500 luxia valoa. Koska etäisyys pöytätason ja katon välillä on lähes 2 metriä, tulee kattovaloa olla suhteellisen runsaasti.

Yläkaapittoman keittiön pöytätasojen päälle laitetaan häikäisemätön ja himmennettävä valaisinketju. Valaisimet mitoitetaan asennustilan mukaan. paras ratkaisu saataisiin tapauksessa, jossa valaisimilla olisi reilusti upotustilaa. Käytännössä kuitenkin koteihin ei voida kovin syvää valoa upottaa, joten lopputulos on suunnittelun, käytännöllisyyden, valotehon ja häikäisyn välttämisen kompromissi. Dreamledin kautta on saatavissa tuhansien kattovalaisimien ja muiden yleisvalaisimien valikoima.

Led valot keittiöön: Keittion valaistusvaatimukset

LÄHTÖKOHTANA TYÖPISTEEN VALAISTUKSESSA ON RIITTÄVÄN VOIMAKAS JA HYVÄLAATUINEN VALO.

Tämä tarkoittaa sitä, että työpistevalaistuksen voimakkuus pöytätasolta mitattuna tulisi olla 500luxia. Se antaa riittävän valon ja mukavuuden tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Ruokaa laittaessa ja laajemmin keittiössä työskentelyssä valaistus on sekä mukavuus, että erityisesti turvallisuustekijä. Työpisteessä tarvitaan valon lisäksi sähköä eli pistorasioita noin metrin välein. Dreamledin ratkaisussa yhdistyy laadukas valaistus ja sähköistys uudella tavalla.

Työpistevalaistuksen voimakkuus pöytätasolta mitattuna tulisi olla vähintään 500luxia.

RIITTÄVÄSTI PISTORASIOITA

Työpisteessä tarvitaan valon lisäksi sähköä eli pistorasioita noin metrin välein. Dreamledin ratkaisussa yhdistyy laadukas valaistus ja sähköistys uudella tavalla. Dreamledin monitomipistorasia pitää sisällään huippulaadukkaan led-virtalähteen ja ABB-pistorasian sekä valonohjauksen, valmiiksi johdotettuna.

Asennus tapahtuu liittämällä Dreamledin valmisvaloprofiili pistorasian pikaliittimeen. Asennusaika vastaa putkivalaisimen asennusaikaa ja on jopa puolet nopeampi vertailukelpoisten led-profiilivalaisinten asentamiseen verrattuna. 

TUOTTEEN PITKÄ KÄYTTÖIKÄ VARMISTETAAN JÄÄHDYTYKSELLÄ

Keittiön valaisimissa on ehdottomasti käytettävä jäädytystä eli led-elementtiä ei tule koskaan asentaa suoraan asennettavaan pintaan. Lämpö pitää johtaa led-elementistä pois, mikä varmistaa valaisimen pitkän käyttöiän.

Asennettavuuden haaste on perinteisesti ollut suuri johtojen määrä ja sitä kautta kallis asennustapa. Dreamled on mullistanut asennustavan ja saanut merkittävän jalan sijan asuntotuotantopuolella, jossa yllämainitut vaatimukset ovat elinehto.

Tyylikkään lopputuloksen lisäksi on huomioitu pitkä käyttöikä sekä valaisimen huollettavuus. Kaappeja ei tarvitse irrottaa mikäli valaisimeen tulee ongelmia – kaikki komponentit ovat helposti saavutettavissa. Pistorasiavalinnassa on huomioitu sen kuluvan osan – kannen vaihdettavuus. Mikäli pistorasian kansi vaurioituu, sen saa kuka tahansa hakea rautakaupasta vaihtaa itse.

VALON LAATU JA MUOTOILU VIIMEISTELEVÄT KOKEMUKSEN

Toiseksi työpisteen valon tulee olla riittävän laadukasta. Valon laadulla tarkoitetaan valaisimen kykyä erotella työpisteen eri värit silmälle selkeiksi. Selkokielellä puhutaan värierottelukyvystä. Laadukkaassa keittiövalaisimessa tämä on yli 90. Vertailukohtana voidaan pitää luonnollista valoa, eli auringon valoa – millaisina värit toistuvat luonnonvalossa. Luonnollisesti tavoittelemme mahdollisimman luonnollista valaistusta – etenkin keittiöön. Kaikissa Dreamledin työpistevalaisimissa on värierottelukyky yli 90.

Työpisteen valo on oltava myös häikäisemätön siihen suoraan katsoessa. Yhä enemmän remonttien yhteydessä keittiön putkivaloja vaihdetaan moderneiksi Dreamled työpistevalaisimiksi. On oleellista, että valo ei häikäisi työskennellessä tai vaikkapa keittiösaarekkeen ympärillä iltaa istuessa.

Valaisimien ominaisuuksista yhtä lailla oleellinen on muotoilu ja jäädytys sekä asennettavuus. Dreamled on valaisin suunnittelussa käyttänyt muun muassa Italialaisia suunnittelijoita luodakseen elämyksiä keittiöihin.

UNIIKKI ASENNUSTAPA TEHOSTAA ASUNTOTUOTANTOA

Dreamled on kehittänyt asennettavuuteen Suomalaisen ratkaisun, joka on otettu riemastuneena vastaan asuntotuotantopuolella.

Dreamledin toteutuksessa työpistevalaisin koostuu tyylikkäästä led-profiilivalaisinyksiköstä sekä monitoimipistorasiasta, joka pitää sisällään valojen virtalähteen, valokatkaisimen sekä suomalaisille tutun ABB Impressivo – pistorasian.

Valoja ohjataan pistorasian kytkimestä, seinäkytkimestä tai tai langattomasti. Enää ei tarvitse kaappeja porailla tai johtoja piilottaa kouruihin tai kaappien sisälle/taakse/päälle. Dreamled työpistevalaisimessa ei tule näkyviä johtoja!

Tyylikkään lopputuloksen lisäksi on huomioitu pitkä käyttöikä sekä valaisimen huollettavuus. Kaappeja ei tarvitse irrottaa mikäli valaisimeen tulee ongelmia – kaikki komponentit ovat helposti saavutettavissa. Pistorasiavalinnassa on huomioitu sen kuluvan osan – kannen vaihdettavuus. Mikäli pistorasian kansi vaurioituu, sen saa kuka tahansa hakea rautakaupasta vaihtaa itse.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.