Dreamledin blogikirjoitukset

Keittiössä luodaan rakkaimpia muistoja juhlien, kokaten, pelaten, keskittyen, jakaen elämän […]
Valaistuksen suunnittelu ei ole vain määräysten mukaisuutta vaan valo on […]
1. Loistelamppujen myynti loppuu 24.8.2023 EU:n RoHS-direktiivi kieltää elohopeaa sisältävien […]
Loisteputkilamppujen poistuminen markkinoilta vauhdittaa taloyhtiöiden siirtymää vastuullisempiin LED-valaisimiin. Suosittuja loisteputkilamppuja ei enää tuoda markkinoille EU:n ROHS-direktiivin myötä.
ROHS-direktiivi astuu voimaan 24.8.2023
Tervetuloa valaistuksen maailmaan, jossa ammattitason valaistus yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun. Esittelemme ylpeänä Ready23-valmisvalaisinsarjamme, suunniteltu täydelliseksi keittiötyötasovalaisimeksi. Valmistettu Helsingissä, Dreamledin omassa tuotantolaitoksessa, joka takaa laadun ja suomalaisen osaamisen. Patentoitu sivukiinnitys tarjoaa nopean ja helpon asennuksen. Ready23-valaisin voidaan liittää joko vakiojänniteliitäntälaitteeseen tai Dreamledin monitoimipistorasiaan. Tarjoamme laajan valikoiman eri vaihtoehtoja pituuden, runkovärin ja valosävyn suhteen. Tilaa kätevästi verkkokaupastamme ja nauti laadukkaasta valaistuksesta keittiöissä.
Tervetuloa valaistuksen maailmaan, jossa ammattitason valaistus yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun. Ready23 on suunniteltu täydelliseksi työpistevalaisimeksi.
Keittiön työpisteiden valaisinsuunnitteluun ja -valmistukseen erikoistunut Dreamled erottuu markkinoilla mullistavalla […]
Tapio Junes Pro Ready esittely
Lue miten hyödynnät Dreamled Ready 23- valalaisimen potentiaalin asunnossa. Vinkit yleiseen valaistukseen ja runsaasti käyttökohteita! Dreamled Ready 23 - valaisin on kustannustehokas ja hienostunut tapa toteuttaa työskentely- tai yleisvalaistus mihin tahansa tilaan.
Ready23 valmisvalaisin epäsuora valo
Tiedätkö tunteen, kun olet tehnyt hartiavoimin töitä, jotta jokin asia onnistuisi – ja sitten unelmasta tulee totta? Dreamled Oy:lle tämä päämäärä on ollut kotimaisen valaisintuotannon käynnistäminen. Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Onko ”Made in Finland” vain ylätason sanahelinää?
Dreamled Ready 23
Rakennustietomalli, englanniksi Building Information Modelling (BIM) on nykyään tärkeä työskentelymetodi rakennusprojektien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Rakennustietomallinnus eli 3D-mallinnus tietomallinnustyökalulla on keskeisin piirre rakennusalan digitalisaatiossa. Rakennustietomallinnus tehostaa työskentelyä, vähentää virheitä, parantaa laatua, vähentää turhia työviheita ja näin pienentää hiilijalanjälkeä.
Kerrostalo Dreamled Oy rakennuskohde led-valot keittiöön rakennuskohteet bim rakennustietomalli cadmatic magicad led-valot
LED-valonauhat säästävät euroja ja pienentävät sähkölaskua, sillä ne kuluttavat vain vähän sähköä (noin 12 wattia per metri) ja silti tuottavat runsaasti valoa (noin tuhat luumenia per metri). Niiden energiankulutus on todella pieni, noin viidesosa, verrattuna hehkulamppuihin.Tilaa Dreamled itseliimautuvat led-nauhat helposti ja yksinkertaisesti Dreamled-verkkokaupasta! Tällä sivulla kerromme perusasioita, joita jokaisen hyvä tietää, jos suunnittelet hankkivasti led-nauhat kauko-ohjauksella (himmentimellä).
led nauhat led valot epäsuora valo led profiili dreamled
Dreamled Oy lanseerasi vuonna 2018 Suomessa valmistettavan monitoimipistorasiasarjan sekä siihen liitettävän Ready IP55 -valmisvalaisinsarjan. Kokonaisuutta kutsutaan Pro Ready -työpistevalaistuskonseptiksi. Se korvaa yhä useammassa uudis- ja saneerauskohteessa perinteisen “loisteputkityyppisen” työpistevalaisimen sekä erillisistä komponenteista rakennettavat led-valaisin -ratkaisut.
Pro Ready
Luottamuksesi arvoinen kumppani vuodesta 2011 Dreamled Oy on kotimainen yritys, […]
Dreamled led valot keittiöön dreamled junes männistö happonen vuolle vuokila
Perinteisten loisteputkien aika on väistymässä, kun keittiösuunnittelijat etsivät vaihtoehtoja siroista profiilivalaisimista. Uusi innovaatio tuo tyylikkään LED-valaistuksen koteihin kustannustehokkaasti.
Tapio junes
Dreamledin Pro Ready – työpisteratkaisu on kiistatta nopein ja kustannustehokkain […]
dreamled pro ready säästää 70% asennuskustannuksissa.
Dreamled Pro + Dreamled Ready Kuten tiedossa on, työpisteessä tarvitaan […]
Dreamled Ready ip55 työpistevalaisinn
Valo on olennainen osa tilakokemusta ja siten yksi keskeinen arkkitehtuurin […]
Uusi Dreamled Ready 23 valmisvalaisin
Suomalaisten keittiö ei ole enää pitkään aikaan ollut paikka, jossa vain lämmitetään eilisen illan tähteet tai pidetään ruokajuomat viileinä. Keittiössä vietetään aikaa ja viihdytään. Tilaa arvostetaan ja sen suunnitteluun panostetaan. Siksi keittiö kannattaakin aina valaista asujien tarpeiden mukaan.
Anna keittiösuunnittelutaidon näkyä kotimaisilla Pro Ready - työpistevalaisimilla
Jokaisen valaisinluettelon pohjalla on sähkösuunnitelma kohteena tietty urakkakohde. Dreamledin projektituki […]
dreamled led valot keittiön valaistus kerrostalon valaisimet epäsuora valo led-valot keittiöön keittiön välitilan valaisin valaisin keittiöön keittiön välitilan valaistus kodin led-valaisimet
Cookie Consent with Real Cookie Banner