Dreamled kotimaiset keittiön led-valot

Led-valaisinvuotantoa 2011

Dreamled Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa keittiön led-valot ja kulmapistorasiat isoihin satojen asuntojen rakennusprojektiin tai Sinulle omaan kotiin. Dreamledillä on kotimaisen työn osuus lähes 100% – valmistamme lähes kaikki ammattilaisprojektien tuotteet Suomessa.

Osoituksena Suomalaisen työn arvostuksesta Dreamledille myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton Avainlipun käyttöoikeus vuonna 2019. Sitä vaalimme ylpeydellä.

Dreamledin tuotteet todella työllistävät Suomessa. Kun hankit Dreamledin kotimaiset tuotteet projektiisi luot samalla Suomeen työpaikkoja, sillä Dreamledin Ready-valaisimet valmistetaan Helsingissä ja kulmapistorasiat ja monitoimipistorasiat Nivalassa. Alihankkijoita on Kajaanissa, Kokkolassa, Espoossa, Vaasassa ja Alajärvellä. Haluamme korostaa vastuullisuuden merkitystä. Jokainen Avainlippu-tuotteen ostopäätös luo työpaikkoja Suomeen!

Sisukas ja välittävä yhteistyö tehostaa projekteja

Tuottaessamme Dreamled-palvelua tärkein tavoitteemme on tuottaa Sinulle arvoa. Asiakkaamme kuvaavat Dreamled-palvelua ja -toimituksia nopeiksi ja varmoiksi sekä niiden säästävän omasta työstä kokonaisia työvaiheita.

Tästä Sinäkin pääset nauttimaan: aikaasi jää enemmän varsinaiseen työhön kun valaistuksen hankinta on napin painalluksella hoidettu ja se menee kerralla oikein. Sinä säästät hankkeen kokonaiskuluissa ja tehostat projektisi läpimenoaikaa. 

Lisäksi uniikeilla monitoimipistorasioilla säästät jopa 70% asennusvaiheista!

Dreamled Oy valmistaa Suomessa keittiön työpisteen led-valot ja pistorasiat. Yrityksen Pro Ready-innovaatiolla keittiön työpistevalaistuksen ja -sähköistyksen asennusvaiheessa säästetään jopa 70% kustannuksista ja asennusnopeus kaksinkertaistuu. Useampi merkittävä rakennusliike käyttää Dreamledin tuotteita vakioasennustuotteinaan. Tuotteita menee myös paljon keittiömyyjille sekä suoraan kuluttajille.

Kommentointi suljettu.