Dreamledin Pro Ready -ratkaisu tehostaa merkittävästi työpisteen valojen ja sähköjen toteutusta. Katso video!

Kotimainen Pro Ready-ratkaisu mullisti työpistevalaistuksen asentamaisen ja suunnittelun! Voit unohtaa led-työpistevalaisimiin perinteisesti liittyneet korkeat kokonaiskustannukset! Trendikkään PRO READY-designvalaisimen helppo asennettavuus ja simppeli logistiikka nopeuttavat asennusta peräti 75 % ja laskevat kustannuksia sekä suunnitteluaikoja merkittävästi. Ratkaisu sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Katso maksuton suunnitteluohje ja käy hetimmiten hommiin.

  • 75 % lyhyempi asennusaika. Asennusvaiheet karsittu erillisratkaisun normaalista kolmestatoista ainoastaan neljään.
  • Erinomainen vaihtoehto myös remonttikohteisiin. Tyylikästä designia edullisilla kokonaiskustannuksilla.
  • Helpon suunniteltavuuden ja asennettavuuden myötä sopii hyvin volyymituotantoon.
  • Simppeli ratkaisu vähentää suunnittelu- ja rakennusvirheiden määrää.
  • Ratkaisu lisää asunnon houkuttelevuutta ilman suuria kustannuksia.
3 tapaa

Ratkaisu lisää asunnon houkuttelevuutta ilman suuria kustannuksia. Haettaessa edullista keittiön valaistusratkaisua, ei sen enää tarvitse olla tökerö putkivaliaisin. Uuden sukupolven tyylikäs Dreamled Ready led-työpistevalaisin nostaa asunnon viihtyvyyttä ja houkuttelevuutta maksimaalisella teholla ilman suuria investointeja.


Maksuton suunnittelijatuki!
Dreamledin suunnittelijatuki tuo tehoja suunnitteluun ja takaa, että valaisimet suunnitellaan kerralla oikein. Dreamled auttaa suunnittelijaa kalustekuvien pohjalta, toimittaa ikonit, valonjakokokäyrät, dialux-tiedostot ja symbolit sekä toimii urakoitsijalle yhteyshenkilönä.

Ratkaisu koostuu monitoimipistorasiasta ja valmisvalsisimesta, katso video:

Kiinnostuitko? Pyydä asiantuntijamme yhteydenottoa!

Kerrostalon perustuotteita

Volyymikohteen valaisimilta edellytetään kosteussuojauksen lisäksi muokkautuvuutta niin tunnelmalliseen käyttöön kuin tehokkaaseen siivouskäyttöön. Alla on esimerkkejä volyymikohteiden eri tilojen valaisimista. Kysy himmennettäviä versioita. Myös mahdollisuus toteuttaa älyratkaisuna tai osana esimerkiksi ABB Free@home – ratkaisua.  

Lummepari

Alasvalo

Pesuhuoneen ja WC:n sekä kodinhoitohuoneen pyöreä ja supermatala alasvalo. Mitoitettu sopivasti tuomaan yhdessä riittävä valaistus tilaan. Yhdistä muihin kostean tilan valaisimiin.  Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Häikäisemätön alasvalo

Neliönmallinen tai pyöreä valaisin, jonka symmetrisesti asetellut ja himmennettävät alasvalot päivittävät asunnon uuteen ilmeeseen.  Monipuoliset ohjausteknologiat saatavilla. 

Kupuvalaisin pinta-asennukseen

Kodin kaikkien tilojen yleisvalaisin on neutraalisti muotoiltu plafondi. Käytettäväksi silloin, kun uppoasennus ei ole mahdollinen. Erillinen e27-malli saatavilla myös. 

Upotettava tai pintaan asennettava led-nauha

Suosittu ratkaisu epäsuoran valaistuksen ja upotettavan valaistuksen toteuttamiseksi kodin kaikkiin tiloihin. Voidaan asentaa myös kylpyhuoneeseen. Monipuoliset ohjaustekniikat mahdollisia. 

Vario Seinäpesuri

suunnattava led-nauha, seinäpesuri

Optisen linssin myötä suunnattu ratkaisu arkkitehtuurin korostamiseen. Säädettävä valokeilan leveys. Tilanteisiin, jolloin halutaan koko seinän mitalta valaiseva valonlähde, ns. seinäpesuri. Ainutlaatuinen tekniikka ja monipuoliset ohjausmahdollisuudet. 

Kohdistettava alasvalo kosteisiin tiloihinkin

Kaikkien tilojen edullinen ja supertyylikäs spot-valaisinsarja. Soveltuu kosteisiin tiloihin ja muodostaa tyylikkään keilan, jolla korostaa valaistavan tilan rakenteellisia – tai muita yksityiskohtia. Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Lue lisää

Valaistus koskee jokaista henkilöä työssä ja vapaa-ajalla. Lue alta lisää.

Keittiön valaistus

Kylpyhuoneen valaistus

Asunnon yleisvalaistus

Julkitilavalaistus

Kiinnostuitko? Täytä  pikainen yhteydenottolomake – palaamme nopeasti asiaan. 

Tiimimme

Dreamledin tiimi on yhdistelmä tarkkuutta ja luovuutta – liimana on tinkimätön halu tuottaa asiakkaalle arvoa. Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaamme menestyy kanssamme. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme. Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

salla-johanna happonen dreamled oy

Salla-Johanna Happonen

jesse männistö dreamled oy

Jesse Männistö

riitta vuolle dreamled oy projektituki suunnittelutuki myynti

Riitta Vuolle

tapio junes dreamled oy

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

0504331541 

tapio.junes@dreamled.fi

heikki vuokila dreamled oy

Heikki Vuokila