Tietoa Dreamledistä: yritys on kotimainen valaistuksen kumppani. Asiakas ja jälleenmyyjä on kuin perheenjäsen ja laatu tärkeää niin tuotteissa kuin palvelussa.

PERUSTETTU VUONNA 2011

Valon ja kotimaisuuden juhlaa!

Dreamled Oy on uraauurtava keittiövalaistuksen ja -pistorasioiden kotimainen valmistaja. Yrityksemme patentoitu työpistevalaistus- ja sähköistyskokonaisuus on otettu laajalti käyttöön keittiöammattilaisten toimesta.

kOTIMAINEN UNELMAKUMPPANI MENESTYKSESI TAKANA

Olemme on Suomalainen yritys, joka toimii Helsingistä käsin kansainvälisesti. Dreamled on kokonaisvaltaiseen valaistukseen erikoistunut yritys ja led-valaistuksen uranuurtaja Suomessa. Yritys on perustettu 2011. Kiteyttäen voidaan sanoa, että Dreamled Oy on tullut erityisen tunnetuksi työpistevalaistuksen ja työpistepistorasioiden valmistamisesta sekä kehittämisestä. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa ja Dreamledin pistorasiat myös valmistetaan Suomessa. Dreamled valmistaa itse lähes kaikki myymistään tuotteista. Tuotteita uudistetaan jatkuvasti käyttäen komponentteja, joissa ei ole tehty kompromisseja.

Tuotteet ovat kestäviä ja niille myönnetään mutkaton takuu, joka on tuotteesta riippuen 2-5 vuotta. Dreamled panostaa siihen, että tuotteet kestävät pitkään normaalikäyttöä ja siksi niitä mielellään suositellaan niin käyttäjien kuin jälleenmyyjien toimesta.

tiNKIMÄTÖNTÄ PALVELUHALUA

Meidät tunnetaan tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteista sekä tinkimättömästä palveluhalusta. Uudistamme jatkuvasti tuote- ja palvelukokonaisuuttamme ilman kompromisseja.

Jälleenmyyjänä Olet meidän asiakkaamme ja haluamme kaikin keinoin varmistaa, että Sinä menestyt.

Valoa joka maistuu -lupauksemme mukaisesti tarjoamme positiivisia yllätyksiä asiakkaille. Toimintamme on iloista ja aktiivista. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme.

kUMPPANINA TARJOAMME

• Korkealaatuiset, kestävät ja tyylikkäät tuotteet

• Laajan valikoiman, josta löytyy kokonaisuus kaikkiin keittiöihin; tyylikkäät kulmapistorasiat, monitoimipistorasiat ja kalustevalaisimet

• Alan paras jälleenmyyjäpalvelu ja selkeä hinnoittelumalli

• Nopeat toimitukset omasta varastostamme kaikkialle Suomeen

• Tyytyväiset loppuasiakkaat, jotka tekevät työstäsi entistäkin palkitsevampaa

Kiinnostuitko? Täytä  pikainen yhteydenottolomake – palaamme nopeasti asiaan. 

Lue lisää

Valaistus koskee jokaista henkilöä työssä ja vapaa-ajalla. Lue alta lisää.

Keittiön valaistus

Kylpyhuoneen valaistus

Asunnon yleisvalaistus

Julkitilavalaistus

Tiimimme

Dreamledin tiimi on yhdistelmä tarkkuutta ja luovuutta – liimana on tinkimätön halu tuottaa asiakkaalle arvoa. Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaamme menestyy kanssamme. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme. Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

Salla-Johanna Happonen

Asiakaspalvelupäällikkö

0401366212

salla.johanna-happonen@dreamled.fi

Jesse Männistö

Riitta Vuolle

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

0504331541 

tapio.junes@dreamled.fi

Heikki Vuokila