Dreamled – vastuullisuutta ja innovatiivista teknologiaa

Kokemus tuo varmuutta


Yli tuhannen projektin kokemuksella voimme sanoa, että palvelemme kaikkia toteutuksen osapuolia auttaen rakennusliikkeen suunnittelun konseptoinnissa, tukkujen ja urakoitsijoiden koulutuksessa ja jakelun oikea-aikaisuudessa sekä asuntokohtaisessa toimituksessa.

Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä


Suomessa tapahtuva valmistus on ilmastoteko, vähentäen ympäristökuormitusta. Suomessa valmistaminen vähentää lentoliikennettä ja painavien alumiiniosien kuljettamista meriteitse. Dreamledin valaisimien tuotanto Suomessa vähentää kuljetuksiin liittyviä päästöjä yli 90% verrattuna siihen, että tuotteet valmistettaisiin Kiinassa. Dreamled osaltaan mahdollistaa elektroniikkaromun veloituksettoman kierrätyksen maksamalla Serty-kierrätysmaksua. 
Kumppanuus kotimaisen ABB:n ja Itävaltalaisen Tridonicin kanssa vahvistaa tuotteidemme korkean laadun ja sitoutumisen vastuullisuuteen.
Valmistamme kestäviä tuotteita ilman kompromisseja komponenttien laadussa, tarjoten jopa 5 vuoden takuun. Tuotteet suunnitellaan käyttäjäystävällisesti eri ikäisille, turvallisiksi ja mukaviksi käyttää. Erityisesti haluamme, että tuotteemme ovat nopea asentaa ja suunnitella.
Panostamme merkittävästi vuosittain tuotekehitykseen, tehdessämme tuotteistamme erittäin energiatehokkaita ja luomalla yhä parempaa arvoa ammattilaisille ja loppukäyttäjille.
Kotimaisten kotimaisten komponenttivalmistajien käyttö korostaa työllistävää vaikututa ja edistää vastuullista toimintaa. Dreamledille myönnetty Avainlippu vuonna 2019 kertoo sitoutumisestamme kotimaiseen työhön ja työllistämiseen. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.