Tietoa Dreamledistä: yritys on kotimainen keittiön led-valaistuksen kumppani. Yritys valmistaa itse tuotteensa Suomessa ja työllistää välillisesti monta Suomalaista alihankkijaa, asiantuntijoita, testilaboratorioita, kokoonpanijoita, tehtaita. Tue suomalaista työtä!

Dreamled on keittiön led-valaistuksen pioneeri

Dreamled Oy on uraauurtava keittiövalaistuksen ja kulmapistorasioiden kotimainen valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 2011. Yrityksemme patentoitu työpistevalaistus- ja sähköistyskokonaisuus on otettu laajalti käyttöön volyymirakentajien, saneeraajien sekä keittiökalustekauppiaiden toimesta. Yritys toimii Helsingistä käsiin palvellen koko Suomea. Tuotteet on saatavissa kaikista tukuista ja yhä useammassa tukussa keskusvaraston lisäksi paikallisesta myymälästä.

Dreamled Oy on tullut erityisen tunnetuksi led-valaistuksen ja kulmapistepistorasioiden valmistamisesta sekä kehittämisestä. Dremledin innovatiivinen monitoimipistorasia yhdistettynä välitilan led-valoihin on otettu käyttöön suurimpien rakennusliikkeiden toimesta. Kokonaisuuden Pro Power -monitoimipistorasiat sekä Ready-valaisimet valmistetaan Suomessa, kotimaiset laatustandardit täyttävällä tavalla. 
Dreamledin valmistamat keittiön led-nauhat, valmisvalaisimet, pistorasiat ja valaisintarvikkeet ovat kestäviä ja niille myönnetään mutkaton takuu, joka on tuotteesta riippuen 2-5 vuotta. Tuotteet kestävät pitkään normaalikäyttöä ja siksi niitä mielellään suositellaan niin käyttäjien kuin jälleenmyyjien toimesta.

Dremled valmistaa ja työllistää Suomessa

Olemme nostaneet toimintamme keskiöön jatkuvan kehittämisen energiatehokkuuden, vastuullisuuden ja kestävän kehityksen osalta. Tuotteiden hiilijalanjälkeä on pienennetty valmistuksen siirtämisellä yhä enemmän kotimaahan, jolloin logistiikan aiheuttama ympäristökuormitus vähenee huomattavasti. Myös komponenttivalmistajat on pyritty löytämään kotimaasta. Käyttämämme kotimaiset tehtaat ovat hiilineutraaleja ja panostavat raaka-aineiden huolelliseen kierrättämiseen sekä energiankäytön- ja päästöjen minimointiin.Merkkinä kotimaisen työn ja kotimaisen työllistämisen panostuksesta, Dreamled sai vuonna 2019 Avainlippu-tuotteen käyttöoikeuden kulmapistorasioilleen ja monitoimipistorasioilleen.

Dreamled panostaa vuosittain merkittävän osan liikevaihdostaan tuotekehitykseen. Tämän ansiosta tuotteemme ovat erittäin energiatehokkaita sekä niiden valmistus ja kuljetus tuottavat mahdollisimman vähän hiilidioksidia.Tuotteiden suunnittelu ja valmistaminen Suomessa työllistää suoraan ja alihankkijoiden kautta välillisesti yhä enemmän suomalaisia. Pohjois-Pohjanmaalla valmistettaville Dreamledin pistorasioille on myönnetty Avainlippu.Suomessa valmistaminen on ilmastoteon lisäksi vastuullisuusteko työskentelyn olosuhteiden puolesta. Tehtailla noudatetaan työaika- ja turvallisuuslakeja, jota pidämme perusoikeuksina.Sisäisessä toiminnassaan Dreamled on siirtynyt suosimaan etätyötä niin organisaation sisäisessä toiminnassa kuin ulkoisessa myyntityössä. Dreamledin toimistolla käytämme vain tuulisähköä.

Avainlippu Dreamled oy suomalaiset pistorasiat kulmapistorasiat monitoimipistorasiat ready-valaisimet Tietoa dreamledistä

Dreamled-tuotteet tukevat pitkää elinkaarta ja turvallista ja terveellistä käyttöä

laatu dreamled vastuullisuus avainlippu tietoa yrityksestä

Dreamledin tuotteet rakennetaan niiden elinkaari huomioiden. Dreamledin valmistamat tuotteet ovat ovat huollettavissa ja niihin on varaosat saatavilla. Tämä säästää sekä käytettyjä raaka-aineita, että materiaalien kuljettamista. Dreamled panostaa siihen, että tuotteet kestävät pitkään normaalikäyttöä ja siksi niitä mielellään suositellaan niin käyttäjien kuin jälleenmyyjien toimesta.Arvostamme Dreamledillä tuotteiden laatua ja käyttöturvallisuutta.

Tämän takia olemme valinneet kumppaniksemme kotimaisen ABB:n, joka on tunnettu asennusturvallisista ja käyttöturvallisista tuotteistaan. ABB on tunnettu laadustaan ja sitoutumisestaan vastuullisuuteen. ABB valmistaa Dreamledin käyttämät pistorasiakomponentit Porvoossa.Dreamled valmistaa itse lähes kaikki myymistään tuotteista. Tuotteita parannetaan ja uudistetaan jatkuvasti käyttäen komponentteja, joissa ei ole tehty kompromisseja. Tuotteet ovat kestäviä ja niille myönnetään mutkaton takuu, joka on tuotteesta riippuen 2-5 vuotta.Tuotteemme on suunnitellut käyttökohteen mukaan – riittävän kirkkaiksi, mutta eivät liian kirkkaiksi. Otamme suunnittelussa huomioon eri ikäiset käyttäjät – myöskin ikääntyvät ihmiset näkevät lukea ja työskennellä turvallisesti ja mukavasti keittiössä.

Dreamled osallistuu sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätykseen maksamalla kierrätysmaksua myymistään tuotteista

tietoa yrityksestä Serty logo dreamled oy vastuullinen kierrätys

SERTY perustettiin vuonna 2000 vastaamaan silloisen ongelmajätelainsäädännön muutosten tuomiin haasteisiin. Vastuu sähkö- ja elektroniikkalaitteiden jätehuollosta siirtyi laitteiden maahantuojille ja valmistajille elokuussa 2005. SERTY vastaa jäsentensä puolesta SE-romun keräyksestä ja kuljetuksesta. Dreamled kantaa vastuunsa sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätyksestä aiheutuvista kuluista maksamalla myymistään tuotteista kierrätysmaksua. Kierrätysmaksun maksamisella mahdollistetaan se, että kuluttaja ja yritykset voivat veloituksetta viedä vanhat sähkö- ja elektroniikkalaitteensa kierrätyspisteisiin. Keräys-, kierrätys- ja uudelleenkäyttöjärjestelmä hyödyttää lniin kuluttajaa, kauppaa kuin yhteiskuntaakin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. 

Cookie Consent with Real Cookie Banner