Led-valaistus rakennuskohteissa. Eri rakennuskohteet ovat Dreamledin osaamista. Kysy tarjous! Kotimainen ammattilainen tukenasi yli 10 vuoden kokemuksella!

Dreamled toimittaa vuosittain 10.000 asuntoon led-valot ja pistorasiat. Tyypillisimmin tyypitetään asennusvalmis kotimainen Ready-valaisin täydennettynä Pro Power-sarjan monitoimipistorasiallamme. 

Toimitukset tehdään asiakkaasta ja projektista riippuen työmaalle, tehtaalle, myymälään tai jaellaan tukkujen kautta. Tuotteet löydät parhaiden tukkujen keskusvarastosta sekä enenevissä määrin tukkukmyymälästä. 

Rakennuskohteet

Kerrostalot, volyymirakentaminen

Dreamlediltä edistyksellinen ja asennustehoja lisääviä tuotteita uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen. Tarjoamme myös projektin suunnittelua ja hallintaa helpottavia suunnittelu- ja logistiikkapalveluita tuotteidemme osalta. 

Liikerakennukset ja julkitilat

Dreamledin kautta saat sekä valaisinmitoituspalvelun, että lukuisten merkkien tuotteet – työmaalle toimitettuina. Julkitilavalaistuksessa noudatetaan Eurooppalaista sisävalaistusohjeistusta valon määrän ja laadun osalta. Ohjeistus koskee kaikkia julkitiloja sisällä ja ulkona. 

Pientalotuotanto

Dreamled toimittaa kymmenien tuhansien asuntojen kokemuksella valaisimet, pistorasiat ja kulmapistorasiat sekä projektikohtaisesti yleisvalaistusta. Suureen ja pieneen kohteeseen.

Tiimimme

Dreamledin tiimi on yhdistelmä tarkkuutta ja luovuutta – liimana on tinkimätön halu tuottaa asiakkaalle arvoa. Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaamme menestyy kanssamme. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme. Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

salla-johanna happonen dreamled oy

Salla-Johanna Happonen

jesse männistö dreamled oy

Jesse Männistö

riitta vuolle dreamled oy projektituki suunnittelutuki myynti

Riitta Vuolle

tapio junes dreamled oy

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

0504331541 

tapio.junes@dreamled.fi

heikki vuokila dreamled oy

Heikki Vuokila