Pientalotuotteet

Missiomme: asuntorakentamisen ensisijainen valaisinvalmistaja

pientalotuotanto rakennuskohteet dreamled oy led-valot kotiin led-valaisimet
dreamled led valot keittiön valaistus pientalo valaisimet epäsuora valo led-valot keittiöön keittiön välitilan valaisin valaisin keittiöön keittiön välitilan valaistus kodin led-valaisimet
  • Dreamledin vahtuutena toimitusvarmuus ja nopeus. Suureen kohteeseenkin nopealla aikataululla. 
  • Merkittävimmät rakennuttajat käyttävät Dreamledin työpistevalaisimia.
  • Tuotteet saatavilla merkittävimpien tukkujen kautta kaikkialta Suomesta

Dreamled on toimittanut kymmeniin tuhansiin kerrostaloasuntoihin työpistevalaisimet, työpistepistorasiat sekä esiasennetut kattovalaisimet. Projektikohteen  keittiön valaistus noudattelee valaisinmitoituksessa eurooppalaisen sisävalaistusstandardin ohjeistusta valotehon ja -laadun osalta.

Dreamledin kotimainen  Pro Ready – työpistekonsepti mahdollistaa modernin led-työpistevalaistuksen ja -sähköistyksen tuplavauhtia! Monitoimipistorasia sisältää kaiken led-valaisimen tarvitseman teknologian ja ohjauksen.

Dreamled on panostanut kotimaiseen valmistukseen ja tuotekehitykseen ja tuonut markkinoille  Pro Power -monitoimipistorasiasarjan sekä  Ready-valmisvalaisinsarjan volyymirakentajien tarpeisiin. Ratkaisu on korvannut muodostunut standardiratkaisuksi useammalla merkittävällä rakennusliikkeellä. Dreamledin kulmapistorasiat ja monitoimipistorasiat  valmistetaan Suomessa ja ovat avainlipputuotteita. 

Dreamledin ratkaisu on asennus- ja suunnittelukustannukset mukaan lukien merkittävästi edullisempi kuin vastaava erillisratkaisu, jossa liitäntälaite, pistorasiat ja valonohjaus ovat erilliset. Ratkaisu tuottaa  jopa 70% säästöt asennusvaiheissa

Dreamledin laatuun voit luottaa. Dreamledin ratkaisu on kotimainen, vastuullinen hankinta, jossa on markkinoiden pienin hiilijalanjälki. 

HUOM! Dreamled on vahvasti mukana erilaisissa tilaelementti- ja valmistalokonsepteissa – kysy suosituimman elementtikonseptien esittelyä!


Keittiö on kodin sydän. Valaistus riittävää ja laadukasta.

Häikäisemätön, riittävä ja tilaan soveltuva valaistus parantaa käyttömukavuutta.

Kostean tilan erikoistuotteet toimivat kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa. Huomaa suojausvaatimukset myös muuntajalle. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.