Pientalotuotteet

Missiomme: asuntorakentamisen ensisijainen valaisinvalmistaja

Dreamledin valaisimet löytyvät jo yli 40.000 asunnosta ympäri Suomea. Uusien asiakkuuksien määrä ja palaavien asiakkaiden määrä ovat huomattavia. On sitten kyse yksittäisestä valaisimesta tai koko asunnon valaisimista, kerro ideasi niin toteutetaan se yhdessä! Voimme auttaa. Kokemuksella.

Kun tuote tukee yrityksen tapaa tehdä asiakastyötä mahdollistaa se työskentelyssä paremman työtehon ja virheiden määrä vähenee. 

Dreamled on led-valaistuksen pioneeri, joka on lunastanut paikkansa rakennusteollisuuden kumppanina. Entistä enemmän tehdään koko asunnon valaistuksen konsepteja. Tämä palvelee niin asukasta kuin rakennuttajaakin – elinkaarihallinta paranee ja yksikköhinnat laskevat. 

Perinteisesti suuntaus on käynyt keittiöstä yleistiloihin. Dreamled on ollut valmis kasvamaan projektien mukana. Entistä enemmän kysytään saman sarjan tuotteita ja tilojen valaistusohjausta.

Dreamledillä on tarjota laaja mallisto eri tilojen valaisimia, jotka innovatiivisella tavalla säästävät asennuskuluissa ja mahdollistavat nykyaikaisten led-valojen asentamisen jokaiseen kotiin. Dreamled on myös valmistanut lukuisia valaisimia volyymirakentajien tarpeisiin.


rakennuskohteet dreamled kotimainen led-valaistus kumppani

Pientalojen perustuotteita

Asunnon yleisvalaisimilta edellytetään kosteussuojauksen lisäksi muokkautuvuutta niin tunnelmalliseen käyttöön kuin tehokkaaseen siivouskäyttöön, tunnustaen kuitenkin budjetin raamit. Alla on esimerkkejä tyypillisistä yleistilojen valaisimista. Kysy himmennettäviä versioita. Myös mahdollisuus toteuttaa älyratkaisuna tai osana esimerkiksi ABB Free@home – ratkaisua.  

Lummepari

Alasvalo

Kaikkien tilojen supermatala alasvalo. Mitoitettu sopivasti tuomaan yhdessä riittävä valaistus tilaan. Monipuoliset ohjausteknologiat saatavilla. 

Häikäisemätön alasvalo

Neliönmallinen tai pyöreä valaisin. Symmetrisesti asetellut ja himmennettävät alasvalot päivittävät asunnon uuteen ilmeeseen.  Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Kupuvalaisin pinta-asennukseen

Kodin kaikkien tilojen yleisvalaisin on neutraalisti muotoiltu plafondi. Käytettäväksi silloin, kun uppoasennus ei ole mahdollinen. Erillinen e27-malli saatavilla myös. 

Upotettava tai pintaan asennettava led-nauha

Suosittu ratkaisu epäsuoran valaistuksen ja upotettavan valaistuksen toteuttamiseksi kodin kaikkiin tiloihin. Voidaan asentaa myös kylpyhuoneeseen. Monipuoliset ohjaustekniikat mahdollisia. 

Vario Seinäpesuri

Suunnattava led-nauha, seinäpesuri

Optisen linssin myötä suunnattu ratkaisu arkkitehtuurin korostamiseen. Säädettävä valokeilan leveys. Tilanteisiin, jolloin halutaan koko seinän mitalta valaiseva valonlähde, ns. seinäpesuri. Ainutlaatuinen tekniikka ja monipuoliset ohjausmahdollisuudet. 

Kohdistettava alasvalo kosteisiin tiloihinkin

Kaikkien tilojen edullinen ja supertyylikäs spot-valaisinsarja. Soveltuu kosteisiin tiloihin ja muodostaa tyylikkään keilan, jolla korostaa valaistavan tilan rakenteellisia – tai muita yksityiskohtia. Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Lue lisää

Valaistus koskee jokaista henkilöä työssä ja vapaa-ajalla. Lue alta lisää.

Keittiön valaistus

Kylpyhuoneen valaistus

Asunnon yleisvalaistus

Julkitilavalaistus

Kiinnostuitko? Täytä  pikainen yhteydenottolomake – palaamme nopeasti asiaan. 

Tiimimme

Dreamledin tiimi on yhdistelmä tarkkuutta ja luovuutta – liimana on tinkimätön halu tuottaa asiakkaalle arvoa. Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaamme menestyy kanssamme. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme. Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

Salla-Johanna Happonen

Asiakaspalvelupäällikkö

0401366212

salla.johanna-happonen@dreamled.fi

Jesse Männistö

Riitta Vuolle

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

0504331541 

tapio.junes@dreamled.fi

Heikki Vuokila