Dreamled Asiakaspalvelu tukee kaikkia asiakkaita Dreamled-keittiövalaisimien ja kulmapistorasioiden hankinnassa ja käytön aikaisissa kysymyksissä. Kysy keittiön valaistuksesta ja led-valojen mitoituksesta. Autamme ilolla!

Asiakaspalvelu.
Kuinka voimme auttaa?

Dreamled tunnetaan tyylikkäistä ja korkealuokkaisista tuotteesta ja tinkimättömästä palveluhalusta. Meille on kunnia-asia, että palvelemme asiakkaitamme hyvin. Hoidamme asiat nopeasti ja kaikki yhteydenotot saavat ensimmäisen vastausyhteydenoton samana päivänä tai viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Hoidamme asiat iloisesti ja ripeästi aina loppuun saakka. Dreamledin tuotteisiin annamme aina tukea.   Autamme ja opastamme aina tuotteidemme käytössä, myös takuuajan jälkeen.

Asiakaspalvelumme konkreettinen sisältö

Haluamme osoittaa välittämisemme monella tavalla:

tuotetuki

Asiakkaan keittiöön valitaan parhaat mahdollisimmat tuotteet Dreamlediltä. Saamme hyvän vaikutelman tarpeista kun näemme keittiön kalustekuvat.

Suunnittelutuki

Suunnittelutuella haluamme varmistaa, että hankintaan ja kilpailutukseen menee oikea ja toimiva kokonaisuus eikä asioita tehdä moneen kertaan. 

asennus- ja käyttötuki

Neuvomme kaikissa tuotteiden asennuksen ja käytön tilanteissa. Erityisesti nopea apu asennuksen ongelmatilanteissa on tärkeää, jotta asennus sujuisi aikataulussa. 

tilaustuki

Palvelumme sisältöön kuuluu valmis tuotekokonaisuuden tai -konseptin tuottaminen asiakkaalle. Helpotamme näin sähköasentajan, kalusteasentajan tai tuotteiden käyttäjän arkea.

Asennuskohtainen paketointi

Ei enää turhaa kulkemista asunnon ja työmaakopin välillä. Paketoimme tuotteet asuntokohtaisesti. Näin viet kerralla kaikki oikeat tuotteet oikeaan asuntoon.

tilaustarkistus

Jokainen tilaus tarkistetaan, että onko asiakas näin tarkoittanut. Tarvittaessa korjataan tilausta, jotta toimitettu kokonaisuus toimii halutulla tavalla. Varmistetaan siis, että toimitus sisältää oikeat tuotteet. 

Tiimimme

Dreamledin tiimi on yhdistelmä tarkkuutta ja luovuutta – liimana on tinkimätön halu tuottaa asiakkaalle arvoa. Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaamme menestyy kanssamme. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme. Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

salla-johanna happonen dreamled oy

Salla-Johanna Happonen

jesse männistö dreamled oy

Jesse Männistö

riitta vuolle dreamled oy projektituki suunnittelutuki myynti

Riitta Vuolle

tapio junes dreamled oy

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

0504331541 

tapio.junes@dreamled.fi

heikki vuokila dreamled oy

Heikki Vuokila