Kylpyhuoneen valaistus

Urakoitsijoiden etu on asentaa selkeitä ja laadukkaita valaisimia, joissa takuukysymysten hoito ja asennustapa ovat vakioituja. Sopimushintojen perusteella urakkahinnoittelu sujuu kätevästi.

Saneerausalan ammattilaisia palvellakseen olemme luoneet erityisen palvelupaketin saneerauksen tarpeisiin. Urakoitsija hyötyy kätevästä ja yksilöllisestä suunnittelutuesta, toimitustuesta sekä nopeista toimituksista. Jokaisen yrityksen kanssa sovitaan sopimushinnoista sekä käytettävästä tuotekokonaisuudesta. Näin urakoitsija voi keskittyä myymiseen ja toimittamiseen. Parhaimmillaan yhteistyö on aktiivista, kommunikoivaa ja osallistuvaa.


saneeraus

Yhteistyön myötä urakoitsijalle edulliset ja ennakoitavat sopimushinnat. Vakiopakettien myötä suorittaa vakiotuotteiden asennukset, työmaahallinnointi helpottuu ja takuukysymykset yksinkertaistuvat.

Hei! Olen Jesse ja vastaan Saneerausyritykset – liiketoiminta-alueesta. Miten voin auttaa?


Urakoitsijan kanssa valitaan myöskin kostean tilan tuotteet ja tehdään niistä valmiit paketit eri kokoisille tiloille. Tuotteet ovat laadukkaita, nopeita asentaa, tyylikkäitä ja näin myytäviä. 

Kylpyhuonesaneeraajan perustuotteita

Kylpyhuoneen valaisimilta edellytetään kosteussuojauksen lisäksi muokkautuvuutta niin tunnelmalliseen käyttöön kuin tehokkaaseen siivouskäyttöön. Tilaan tavoitellaan spa-maista vaikutelmaa tunnustaen kuitenkin budjetin raamit. Alla on esimerkkejä kosteiden tilojen valaisimista. Kysy himmennettäviä versioita. Myös mahdollisuus toteuttaa älyratkaisuna tai osana esimerkiksi ABB Free@home – ratkaisua.  

Kohdistettava alasvalo kosteisiin tiloihinkin

Kaikkien tilojen edullinen ja supertyylikäs spot-valaisinsarja. Soveltuu kosteisiin tiloihin ja muodostaa tyylikkään keilan, jolla korostaa valaistavan tilan rakenteellisia – tai muita yksityiskohtia. Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Häikäisemätön alasvalo

Neliönmallinen tai pyöreä valaisin tuo Spa-maista vaikutelmaa kylpyhuoneeseen. Symmetrisesti asetellut ja himmennettävät alasvalot päivittävät asunnon uuteen ilmeeseen.  Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Kupuvalaisin pinta-asennukseen

Kodin kaikkien tilojen yleisvalaisin on neutraalisti muotoiltu plafondi. Käytettäväksi silloin, kun uppoasennus ei ole mahdollinen. Erillinen e27-malli saatavilla myös. 

Upotettava tai pintaan asennettava led-nauha

Suosittu ratkaisu epäsuoran valaistuksen ja upotettavan valaistuksen toteuttamiseksi kodin kaikkiin tiloihin. Voidaan asentaa myös kylpyhuoneeseen. Monipuoliset ohjaustekniikat mahdollisia. 

Vario Seinäpesuri

suunnattava led-nauha, seinäpesuri

Optisen linssin myötä suunnattu ratkaisu arkkitehtuurin korostamiseen. Säädettävä valokeilan leveys. Tilanteisiin, jolloin halutaan koko seinän mitalta valaiseva valonlähde, ns. seinäpesuri. Ainutlaatuinen tekniikka ja monipuoliset ohjausmahdollisuudet. 

Kiinnostuitko? Täytä  pikainen yhteydenottolomake – palaamme nopeasti asiaan. 

Lue lisää

Valaistus koskee jokaista henkilöä työssä ja vapaa-ajalla. Lue alta lisää.

Keittiön valaistus

Kylpyhuoneen valaistus

Asunnon yleisvalaistus

Julkitilavalaistus

Tiimimme

Dreamledin tiimi on yhdistelmä tarkkuutta ja luovuutta – liimana on tinkimätön halu tuottaa asiakkaalle arvoa. Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaamme menestyy kanssamme. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme. Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

Salla-Johanna Happonen

Asiakaspalvelupäällikkö

0401366212

salla.johanna-happonen@dreamled.fi

Jesse Männistö

Riitta Vuolle

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

0504331541 

tapio.junes@dreamled.fi

Heikki Vuokila