Kylpyhuoneen valaistus

Urakoitsijoiden etu on asentaa selkeitä ja laadukkaita valaisimia, joissa takuukysymysten hoito ja asennustapa ovat vakioituja. Sopimushintojen perusteella urakkahinnoittelu sujuu kätevästi.

Saneerausalan ammattilaisia palvellakseen olemme luoneet erityisen palvelupaketin saneerauksen tarpeisiin. Urakoitsija hyötyy kätevästä ja yksilöllisestä suunnittelutuesta, toimitustuesta sekä nopeista toimituksista. Jokaisen yrityksen kanssa sovitaan sopimushinnoista sekä käytettävästä tuotekokonaisuudesta. Näin urakoitsija voi keskittyä myymiseen ja toimittamiseen. Parhaimmillaan yhteistyö on aktiivista, kommunikoivaa ja osallistuvaa.


Yhteistyön myötä urakoitsijalle edulliset ja ennakoitavat sopimushinnat. Vakiopakettien myötä suorittaa vakiotuotteiden asennukset, työmaahallinnointi helpottuu ja takuukysymykset yksinkertaistuvat.

Urakoitsijan kanssa valitaan myöskin kostean tilan tuotteet ja tehdään niistä valmiit paketit eri kokoisille tiloille. Tuotteet ovat laadukkaita, nopeita asentaa, tyylikkäitä ja näin myytäviä. 

Kylpyhuonesaneeraajan perustuotteita

Kylpyhuoneen valaisimilta edellytetään kosteussuojauksen lisäksi muokkautuvuutta niin tunnelmalliseen käyttöön kuin tehokkaaseen siivouskäyttöön. Tilaan tavoitellaan spa-maista vaikutelmaa tunnustaen kuitenkin budjetin raamit. Alla on esimerkkejä kosteiden tilojen valaisimista. Kysy himmennettäviä versioita. Myös mahdollisuus toteuttaa älyratkaisuna tai osana esimerkiksi ABB Free@home – ratkaisua.  

Kohdistettava alasvalo kosteisiin tiloihinkin

Kaikkien tilojen edullinen ja supertyylikäs spot-valaisinsarja. Soveltuu kosteisiin tiloihin ja muodostaa tyylikkään keilan, jolla korostaa valaistavan tilan rakenteellisia – tai muita yksityiskohtia. Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Häikäisemätön alasvalo

Neliönmallinen tai pyöreä valaisin tuo Spa-maista vaikutelmaa kylpyhuoneeseen. Symmetrisesti asetellut ja himmennettävät alasvalot päivittävät asunnon uuteen ilmeeseen.  Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Kupuvalaisin pinta-asennukseen

Kodin kaikkien tilojen yleisvalaisin on neutraalisti muotoiltu plafondi. Käytettäväksi silloin, kun uppoasennus ei ole mahdollinen. Erillinen e27-malli saatavilla myös. 

Upotettava tai pintaan asennettava led-nauha

Suosittu ratkaisu epäsuoran valaistuksen ja upotettavan valaistuksen toteuttamiseksi kodin kaikkiin tiloihin. Voidaan asentaa myös kylpyhuoneeseen. Monipuoliset ohjaustekniikat mahdollisia. 

suunnattava led-nauha, seinäpesuri

Optisen linssin myötä suunnattu ratkaisu arkkitehtuurin korostamiseen. Säädettävä valokeilan leveys. Tilanteisiin, jolloin halutaan koko seinän mitalta valaiseva valonlähde, ns. seinäpesuri. Ainutlaatuinen tekniikka ja monipuoliset ohjausmahdollisuudet. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.