Kerrostalokohteet yli 40.000 asunnon kokemuksella

Asunnon yleisvalaistus ja sisävalaistus on mukavuus-, käytännöllisyys- ja turvallisuustekijä.
  • Dreamledin vahvuutena toimitusvarmuus- ja nopeus. Suureen kohteeseen nopeallakin aikataululla.
  • Projektituki ja suunnittelutuki ovat saaneet kiitosta! Katso lisää alta
  • Merkittävimmät rakennuttajat käyttävät Dreamledin työpistevalaisimia
  • Tuotteet saatavilla merkittävimpien tukkujen kautta kaikkialta Suomesta

Dreamled on toimittanut kymmeniin tuhansiin kerrostaloasuntoihin työpistevalaisimet, työpistepistorasiat sekä esiasennetut kattovalaisimet. Kodin valaisinmitoituksessa noudatetaan eurooppalaisen sisävalaistusstandardin ohjeistusta valotehon ja -laadun osalta.

Dreamledin innovatiivinen Pro Ready – työpistekonsepti mahdollistaa modernin led-työpistevalaistuksen ja -sähköistyksen tuplavauhtia! Monitoimipistorasia sisältää kaiken led-valaisimen tarvitseman teknologian ja ohjauksen.

Dreamled on panostanut kotimaiseen valmistukseen ja tuotekehitykseen ja tuonut markkinoille Pro Power -monitoimipistorasiasarjan sekä Ready-valmisvalaisinsarjan volyymirakentajien tarpeisiin. Ratkaisu on korvannut muodostunut standardiratkaisuksi useammalla merkittävällä rakennusliikkeellä. Dreamledin kulmapistorasiat ja monitoimipistorasiat valmistetaan Suomessa ja ovat avainlipputuotteita. 

Dreamledin ratkaisu on asennus- ja suunnittelukustannukset mukaan lukien merkittävästi edullisempi kuin vastaava erillisratkaisu, jossa liitäntälaite, pistorasiat ja valonohjaus ovat erilliset. 

Dreamledin laatuun voit luottaa. Dreamledin ratkaisu on kotimainen, vastuullinen hankinta, jossa on markkinoiden pienin hiilijalanjälki. 

HUOM! Dreamled on vahvasti mukana erilaisissa tilaelementti- ja valmistalokonsepteissa – kysy suosituimman elementtikonseptien esittelyä!

Dreamledin Pro Ready-keittiön välitilan ratkaisu säästää yli puolet asennusajassa ja tarvikkeissa!

pro ready

TYÖMME NUMEROINA

Dreamled Oy on uraauurtava keittiövalaistuksen ja -pistorasioiden kotimainen valmistaja. Yrityksemme patentoitu työpistevalaistus- ja sähköistyskokonaisuus on otettu laajalti käyttöön keittiöammattilaisten toimesta. Tervetuloa asiakkaaksemme!


0
VALAISTUA ASUNTOA
0
TOIMITUSPROJEKTIA
0
ONNELLISTA ASIAKASTA
0
VUOTTA

Kylpyhuonesaneeraajan perustuotteita

Kylpyhuoneen valaisimilta edellytetään kosteussuojauksen lisäksi muokkautuvuutta niin tunnelmalliseen käyttöön kuin tehokkaaseen siivouskäyttöön. Tilaan tavoitellaan spa-maista vaikutelmaa tunnustaen kuitenkin budjetin raamit. Alla on esimerkkejä kosteiden tilojen valaisimista. Kysy himmennettäviä versioita. Myös mahdollisuus toteuttaa älyratkaisuna tai osana esimerkiksi ABB Free@home – ratkaisua.  

Lummepari

Pesuhuoneen valaisin

Pesuhuoneen ja WC:n sekä kodinhoitohuoneen pyöreä ja supermatala alasvalo. Mitoitettu sopivasti noin  tuomaan riittävä valaistus tilaan. Yhdistä muihin kostean tilan valaisimiin.  Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Häikäisemätön alasvalo

Neliönmallinen tai pyöreä valaisin tuo Spa-maista vaikutelmaa kylpyhuoneeseen. Symmetrisesti asetellut ja himmennettävät alasvalot päivittävät asunnon uuteen ilmeeseen.  Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Kupuvalaisin pinta-asennukseen

Kodin kaikkien tilojen yleisvalaisin on neutraalisti muotoiltu plafondi. Käytettäväksi silloin, kun uppoasennus ei ole mahdollinen. Erillinen e27-malli saatavilla myös. 

Upotettava tai pintaan asennettava led-nauha

Suosittu ratkaisu epäsuoran valaistuksen ja upotettavan valaistuksen toteuttamiseksi kodin kaikkiin tiloihin. Voidaan asentaa myös kylpyhuoneeseen. Monipuoliset ohjaustekniikat mahdollisia. 

Vario Seinäpesuri

suunnattava led-nauha, seinäpesuri

Optisen linssin myötä suunnattu ratkaisu arkkitehtuurin korostamiseen. Säädettävä valokeilan leveys. Tilanteisiin, jolloin halutaan koko seinän mitalta valaiseva valonlähde, ns. seinäpesuri. Ainutlaatuinen tekniikka ja monipuoliset ohjausmahdollisuudet. 

Kohdistettava alasvalo kosteisiin tiloihinkin

Kaikkien tilojen edullinen ja supertyylikäs spot-valaisinsarja. Soveltuu kosteisiin tiloihin ja muodostaa tyylikkään keilan, jolla korostaa valaistavan tilan rakenteellisia – tai muita yksityiskohtia. Monipuoliset ohjeausteknologiat saatavilla. 

Kiinnostuitko? Täytä  pikainen yhteydenottolomake – palaamme nopeasti asiaan.