Pro Ready

Dreamled Oy lanseerasi vuonna 2018 Suomessa valmistettavan monitoimipistorasiasarjan sekä siihen liitettävän Ready IP55 -valmisvalaisinsarjan. Kokonaisuutta kutsutaan Pro Ready -työpistevalaistuskonseptiksi. Se korvaa yhä useammassa uudis- ja saneerauskohteessa perinteisen “loisteputkityyppisen” työpistevalaisimen sekä erillisistä komponenteista rakennettavat led-valaisin -ratkaisut.

Pro Ready-työpistevalaisin kulmapistorasioilla kiinnostaa ammattirakentajia, sillä se tuo jopa 70 % säästöt eri asennusvaiheissa ja asennustarvikemäärissä. Suosittu ratkaisu on toteutettu nyt jo yli 20.000 asuntoon. Asennustehokkuutta ja muotoilua on jatkuvasti kehitetty ja niinpä nykyinen ratkaisu on saanut erinomaista palautetta asunnon ostajilta ja sähköasentajilta..

Dreamledin valmistama kokonaisuus on lisäksi saanut kiitosta merkittävimmiltä rakennusalan toimijoilta siitä, kuinka tehokkaasti keittiön ja kodinhoitohuoneen työpistevalaistus ja -sähköistys voidaan nykyaikaisella ratkaisulla suunnitella, toteuttaa ja huoltaa. Myös kotimaista valmistusta on arvostettu merkittävänä hankintapäätökseen vaikuttavana tekijänä.

Suosituimmassa monitoimipistorasiamallissa, Pro Power Plus:ssa, on pistorasian lisäksi integroitu led-liitäntälaite, valokytkin sekä pikaliitin, johon kytketään asennusvalmis Ready-valmisvalaisin. Ratkaisun myötä erillistä liitäntälaitetta, valokytkintä tai pistorasiaa ei tarvitse putkittaa ja johdottaa mikä tehostaa asennusta merkittävästi ja säätää aikaa. IP55-suojattu Ready-valaisin on tarjolla kymmenessä eri pituudessa välillä 26 cm – 196 cm.

Joustava tuotesarja mahdollistaa monimutkaisemmankin keittiön välitilan valaistuksenohjauksen vaikkapa yhdellä napinpainalluksella. Monitoimipistorasian valokytkimellä voidaan ohjata useamman monitoimipistorasian takana olevia valaisimia. Vaihtoisesti useamman monitoimipistorasian kokonaisuutta voidaan ohjata yhteisestä seinävalokytkimestä.

Dreamledin koko pistorasia- ja monitoimipistorasiasarja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tämän ansiosta niille on myönnetty Avainlipputunnuksen käyttöoikeus vuodesta 2019.

Dreamledin tuotteet on saatavissa useista tukuista suoraan hyllystä tai suoraan Dreamlediltä. Dreamledin asiakaspalvelu ja myyntitiimi tarjoavat kattavaa suunnitteluapua kaiken kokoisiin projekteihin!

Dreamledin osastao Sähkö Valo Tele Av-messuilla 2022 oli B246. Samalla osastolla jatkamme myös 2024!

Tutustu Pro Ready-konseptin >

Dreamled Oy valmistaa Suomessa keittiön työpisteen led-valot ja pistorasiat. Yrityksen Pro Ready-innovaatiolla keittiön työpistevalaistuksen ja -sähköistyksen asennusvaiheessa säästetään jopa 70% kustannuksista ja asennusnopeus kaksinkertaistuu. Useampi merkittävä rakennusliike käyttää Dreamledin tuotteita vakioasennustuotteinaan. Tuotteita menee myös paljon keittiömyyjille sekä suoraan kuluttajille.

Kommentointi suljettu.