Uusi Dreamled Ready 23 valmisvalaisin

Valo on olennainen osa tilakokemusta ja siten yksi keskeinen arkkitehtuurin rakennuselementti. Laadukas valaistus paitsi lisää turvallisuutta ja parantaa esteettömyyttä myös korostaa rakennuksen arkkitehtuuria sekä luo estetiikkaa ja tunnelmaa.

Dreamled palvelee arkkitehteja tarjoten ammattilaistuotteita ja niihin liittyviä palveluja aina suunnittelupöydältä asennukseen asti. Dreamledin projektituki auttaa suunnittelijoita tyypityksessä ja mitoituksessa, jotta tuotteet tulevat kerralla valittua tarpeiden mukaan oikein.

Dreamled Pro Ready suunnittelu

BIM-rakennetietomalli arkkitehtisuunnittelun apuna

Rakennetietomallinnus osana arkkitehtisuunnittelua tehostaa työskentelyä sekä varmistaa, että valaistuksen määrä ja laatu tulevat optimoitua. Kaikista Dremledin ammattilaistuotteista löytyykin BIM-rakennetietomallit MagiCAD- ja CADMATIC-tuotekirjastoihin.

BIM-tietomallit sisältävät tuotekuvan, 2D-suunnitteluobjektin ja vektorimallin lisäksi seuraavat metatiedot: maakohtainen tuotekoodi, verkkosivuosoite, IP-luokka, nimi englanniksi ja suomeksi, sähkönumero, GTIN, laiteryhmätiedot, valmistajatiedot, teho, asennustapa, suunnitteluyksikkö, kokotiedot, muoto, laitetyyppi, valonlähde, valovirta, jännite ja ETIM-luokka.

Testattua kotimaista valoa

Vuodenaikojen valaistusolosuhteiden muutokset luovat suomalaiselle arkkitehtuurille omat erityispiirteensä, jotka tulee huomioida jo arkkitehdin suunnittelupöydällä. Dreamled tarjoaa arkkitehtisuunnittelun avuksi tuotteiden valojakokäyrät, jotka on tutkittu Suomessa laboratorio-olosuhteissa.

Valojakomittaukset on aina toteutettu lopullisella, kootulla tuotteella eli mittauksissa on huomioitu myös led-piirilevyn päälle tulevan valo hajottavan suojakannen (diffuusorin) vaikutus valon määrään. Arkkitehti voi siten luottaa, että Dreamledin valojakokäyrät kertovat aina valaisimen todellisen valotehon.

Dreamledin Ready23-valaisimet ovat lisäksi IP54-suojattu. Kosteus- kuin pölytiiviys on testattu Suomalaisessa laboratoriossa. Myöskin suojausluokan puolelta tuotteet soveltuvat myös kosteiden tilojen kalusteisiin tai kattoon. Dreamled käyttää hyväksyntätesteissä vain nimekkäitä, riippumattomia suomalaisia testauslaitoksia sekä varmistaa, että niiden testausmetodit ja testitulokset ovat läpinäkyviä ja luotettavia.

Uusi Dreamled Ready 23 valmisvalaisin
pro power plus pro power primary kotimainen monitoimipistorasia kulmapistorasia

Uusiutuneen Ready-valaisimen muotokieli sopii erilaisiin rakennuskohteisiin

Uuden Ready23-valaisimien muotoilu noudattaa skandinaavista eleetöntä muotokieltä, joka sopii myös vanhempaan rakennettuun ympäristöön. Dreamledin tuotemuotoilun tärkein lähtökohta on laadukkuus:

– Haluamme näyttää suunnan keittiöiden ja työpisteiden valaistukseen. Dreamled-tuotteiden muoto tukee keittiöiden ja työpisteiden toiminnallista tyyliä. Laatu näkyy käytännöllisinä ratkaisuina ja puhdaslinjaisuutena, kertoo Dreamledin Ready 23 -malliston suunnitellut tuotemuotoilija Tuomas Paananen.

Kotimaisella Ready23 -mallistolla voidaan toteuttaa ammattitasoinen ja tyylikäs valaistus niin julkisiin tiloihin kuin koteihin. Väreinä ovat tyylikäs mattamusta ja valkoinen. Valon väreinä ovat 3000K, 3500K ja 4000K, ja valaisinpituudet ovat alkaen 0,27 metristä kymmenen sentin välein jopa 2,97 metriin asti.

Dreamled Ready 23

Turvallinen ja terveellinen valoteho myös koteihin

Valaistusta ja sähköistystä säätelee useampi sähköturvallisuutta, ympäristöturvallisuutta sekä käyttökohteisiin soveltuvuutta määräävä eurooppalainen asetus. Niissä määritellään tietty valon taso ja laatu erilaisille tiloille, kuten ammattilaisten keittiötyöpisteisiin, luentosaleihin ja luokkahuoneisiin.

Dreamledin tärkeimpiä lähtökohtia valaisintuotteiden valmistajana on, että ammattilaiskäyttöön ja julkisiin tiloihin standardoitua riittävää ja laadukasta valaistusta tulisi olla tarjolla myös kuluttajien koteihin. Näin ihmisillä olisi turvallinen ja terveellinen valaistus sielläkin, missä ihminen viettää etätöiden myötä entistä enemmän aikaansa.

dreamled led valot keittiön valaistus pientalo valaisimet epäsuora valo led-valot keittiöön keittiön välitilan valaisin valaisin keittiöön keittiön välitilan valaistus kodin led-valaisimet

Katso Pro Ready -koulutusvideo

Dreamled Oy valmistaa Suomessa keittiön työpisteen led-valot ja pistorasiat. Yrityksen Pro Ready-innovaatiolla keittiön työpistevalaistuksen ja -sähköistyksen asennusvaiheessa säästetään jopa 70% kustannuksista ja asennusnopeus kaksinkertaistuu. Useampi merkittävä rakennusliike käyttää Dreamledin tuotteita vakioasennustuotteinaan. Tuotteita menee myös paljon keittiömyyjille sekä suoraan kuluttajille.

Kommentointi suljettu.