dreamled led valot keittiön valaistus kerrostalon valaisimet epäsuora valo led-valot keittiöön keittiön välitilan valaisin valaisin keittiöön keittiön välitilan valaistus kodin led-valaisimet

Jokaisen valaisinluettelon pohjalla on sähkösuunnitelma kohteena tietty urakkakohde. Dreamledin projektituki auttaa suunnittelijaa ja urakoitsijaa varmistamalla kalustekuvat ja valaistuksen suunnittelu ja mitoitus ovat oikein ja sen, että liitäntälaitteiden (muuntajien) kapasiteetit ja pistorasoiden määrät ovat oikeat. Tarvittaessa Dreamled antaa muutosehdotuksen, jotta haluttu valaistus saadaan toteutettua.

Dreamled auttaa ja kouluttaa suunnittelijat, urakoitsijat ja rakennuttajat kuten myös tukut tuotteiden valikoimiseen haluttuun käyttökohteeseen ja oikeiden tuotteiden tyypittämiseen. Jokainen projekti tarkistetaan Dreamledin toimesta ja yritys on aktiivisesti apuna toimijoille varmistamassa, että kohteeseen toimitetaan juuri oikeat tuotteet.

Tehokas suunnittelu ja hankinta tehostaa asiakkaan työaikaa ja vähentää virheitä – projekti menee suunnittelusta asennukseen kerralla oikein!

Koska asuntotoimitus elää asiakkaan toiveiden mukaisesti, projektin edetessä tulee väistämättä muutostöitä suunnitelmiin ja toteutukseen. Tällaiset muutokset huomioidaan ja varmistetaan rakennuttajalta ennen toimitusta.

Toimitusvaiheessa urakoitsijaa ja työnjohtoa pyritään helpottamaan asuntokohtaisella pakkaamisella. Pakkaustapa voi vaihdella projektikohtaisesti tapahtuvaksi esimerkiksi asuntotyypeittäin. Näin asentaja helposti poimii oikeat tuotteet oikeaan tai oikeanlaiseen asuntoon, mikä merkittävästi tehostaa sähköasentajan työtä.

Lue lisää suunnittelutuesta >

Dreamled Oy valmistaa Suomessa keittiön työpisteen led-valot ja pistorasiat. Yrityksen Pro Ready- innovaatiolla keittiön työpistevalaistuksen ja -sähköistyksen asennusvaiheessa säästetään jopa 70% kustannuksista ja asennusnopeus kaksinkertaistuu. Useampi merkittävä rakennusliike käyttää Dreamledin tuotteita vakioasennustuotteinaan. Tuotteita menee myös paljon keittiömyyjille sekä suoraan kuluttajille.

Kommentointi suljettu.