Kotimainen Pro Ready on kokonaiskustannusiltaan tehokas työpistevalaisin

Dreamled on kehittänyt ja Suomessa valmistanut innovatiivisen keittiön ja kodinhoitohuoneen työpistevalaisimen. Valaisin korvaa perinteisen led-putkivalaisimen ja led-erillisratkaisut (erilliset valaisin, muuntaja ja pistorasiat) uudis- ja saneerauskohteessa. Dreamledin Pro Ready-ratkaisu koostuu Pro Power-sarjan monitoimipistorasiasta, sekä siihen pikaliitettävästä Ready23-sarjan valaisimesta. Pro Ready tarjoaa asennustapansa ansiosta ennenkuulumattoman nopea-asenteisen ja helposti suunniteltavan työpistevalaisimen, jonka ovat hyväksyneet niin omakotitalojen ostajat ja suuret sijoitusyhtiöt. 

Vastuullisuus, pienempi hiilijalanjälki, lähituotanto ja hyvät työolosuhteet ohjaavat yritysten ja kuluttajien valintoja ja myös Dreamledin painopisteitä. Samalla haluamme näyttää, että suomalaisvalmisteinen, patentoitu huippuvalaisinratkaisu voi olla kilpailukykyinen kokonaiskustannuksiltaan.

Katso video!

Kustannustehokkuutta vastuullisesti:

1

Kotimaiset komponentti-toimittajat ja yhteistyöverkosto työllistävät Suomessa,  vähentävät päästöjä jopa 90%, noudattavat Suomen lakeja ja EU starndardeja sekä mahdollistavat nopean reagoinnin.

2

Pro Ready-valaisimen asennus käy puolet nopeammin kuin perinteisen led-erillisratkaisun. Tyylikäs lopputulos jokaiseen asuntoon ilman työllistäviä ja turhia työvaiheita. Työ tehostuu ja projekti on kokonaisuudessaan edullisempi.

3

Pro Ready-valaisin vähentää suunnittelun, asennuksen ja logistiikan tarvikemääriä yli 70%! Ratkaisun selkeys sekä saatavilla olevat BIM-mallit vähentävät ä virheiden mahdollisuutta suunnittelussa ja asennuksessa. Kerralla oikein!

4

Ratkaisun tyylikäs Ready23-valaisin tuottaa työpisteelle EU-standardin edellyttämän yli 500 luxia koko työpisteen matkalle. Tämä on aivan uutta profiililedeissä. Keittiön valaisin on tärkeä keittiön turvallisuutta ja tilakokemusta parantava tekijä. 

5

Pro Ready on valmistettu laadukkaimmista komponenteista. Pro Ready-tuotteissa onkin 5-vuoden takuu. Dreamledin intensiivinen tuki projekteissa suunnittelusta luovutukseen ja reklamaatioiden aktiivinen hoito poistavat huolen toimittajlta.

Mitä Pro Ready 23 -työpistevalaisin tarjoaa juuri sinulle?

Pro Ready koostuu Pro Power -sarjan monitoimipistorasiasta sekä siihen kiinnitettävästä Ready 23 -valmisvalaisinsarjasta. Ratkaisu sopii erinomaisesti sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin.

Dreamled Pro Ready rakennuttaja ja urakoitsija

Rakennuttaja ja urakoitsija:
Joustavuutta toimituksiin ja varmaa tuoteturvallisuutta

Reagoimme tarpeisiisi nopeasti, sillä koko tuotantoketju sijaitsee lähellä. Vaikkapa muutokset valaistuskonseptiin käyvät ripeästi, eikä varastoon jää lojumaan ylimääräistä tavaraa. Korkea kotimaisuusaste näkyy myös turvallisuudessa ja laadussa. Pro Ready 23 täyttää sekä asennuspaikkaan liittyvät että viranomaisten asettamat turvallisuus- ja toiminnallisuusvaatimukset.

Dreamled Pro Ready asentaja

Asentaja:
Hoida asennukset yhdellä kertaa nopeammin kuntoon

Pro Ready 23:n asennus ei voisi olla mutkattomampaa: paketti auki ja ei kun kiinnityshommiin! Asennusvaiheita on karsittu erillisratkaisun normaalista kolmestatoista ainoastaan neljään. Voit myös luottaa siihen, että asentamasi kotimainen kokonaisuus on tyylikäs, asetusten mukainen, kestävä ja turvallinen.

Dreamled Pro Ready asunnon käyttäjät

Asunnon käyttäjä:

Tuo kotiisi tyylikästä muotoilua ja arjen käytännöllisyyttä

Tuotteessa on skandinaavisen rauhallista tyylikkyyttä ja ilmavuutta. Valaisin tuottaa työpisteelle häikäisemättömästi ravintolatason valoa, joka toistaa värit ja sävyt luonnollisina.

Dreamled Pro Ready suunnittelu

Suunnittelija:
Paranna suunnittelusi laatua ja arvoa

Pro Ready 23:sta on saatavilla valaistus- ja sähkösuunnittelijan sekä arkkitehdin tarvitsevat tiedosto- ja valonjakomallit (BIM). Lisäksi Dreamledin maksuttoman suunnittelupalvelun avulla varmistat, että valaistuksen määrä ja laatu menevät kerralla oikein.

Suunnittelija! Tehosta työtäsi ja ota kaikki irti maksuttomasta palvelustamme

Dreamledin suunnittelijatuki tuo lisätehoja työhösi ja varmistaa, että suunnittelet valaisimet kerralla oikein. Autamme sinua kalustekuvien pohjalta sekä toimitamme ikonit, valonjakokokäyrät, dialux- tiedostot ja symbolit. Toimimme myös tarvittaessa urakoitsijalle yhteyshenkilönä.

Kiinnostaisiko kotimainen?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.