Dreamled Ready – on valaisinsarja, jonka  valaisimet ovat 24V kytkentävalmiita ja varustettu pikaliittimellä. Ei valaisimen työstöä ja helppo huoltaa!

Uusi Ready23-valaisin tuottaa työpisteelle Eurooppalaisen sisävalaistusstandardin mukaisesti vähintään 500 luxin valotehon. Se on myös viranomaisten vaatimus julkisille tiloille ja hyvä suositus jokaiseen kotiin. Laadukas Ready 23-valmisvalaisinsarja soveltuu keittiön- ja kodinhoitohuoneen välitilaan. Yhdistä pikaliittimellä Dreamled Pro Power -sarjan monitoimipistorasiaan tai Dreamled-liitäntälaitteeseen. Tuote on erittäin helppo ja nopea asentaa ja sen uniikki asennustapa on patentoitu. Innovatiivinen sivukiinnitysmetodi poistaa kokonaisen työvaiheen. Valaisin ruuvataan kiinnikkeineen suoraan kalusteeseen kiinni!

Ready23-valaisimen osat valmistetaan ja kokoon pannaan Suomessa; Alajärvellä, Kokkolassa ja Kajaanissa. Ainoastaan linssi tulee Saksasta. Valaisin valmistetaan Helsingissä. Ready 23-valaisinsarjalle on myönnetty Avainlippumerkki osoituksena sen korkeasta kotimaisuusasteesta. Tue Suomalaista työtä!

Ready23-valaisinsarja on suunniteltu yhdistämään tyylikäs muotoilu, huippuluokan toiminnallisuus ja kestävä teknologia. Tämä moderni mestariteos tarjoaa keittiöillenne valoa, joka korostaa ruoanlaiton ja ruokailun iloa. Ready23-valaisimella voitte luoda keittiöihin ainutlaatuisen tunnelman ja inspiroitua toteuttamaan uusia kulinaarisia seikkailuja.

Tuotteet ovat turvallisia, testattuja ja täyttävät laitetta koskevan vaatimuksenmukaisuuden. Tuotepakkaus sisältää kiinnikkeet ja ruuvit.

Avainlippu Dreamled oy suomalaiset pistorasiat kulmapistorasiat monitoimipistorasiat ready-valaisimet Tietoa dreamledistä

Saatavissa tukkujen kautta, jälleenmyyjiltä tai Dreamlediltä suoraan.

Ready 23-valaisimen runko on valkoiseksi maalattua alumiinia ja sen linssi on polykarbonaattia. Tuotetta on kevään 2023 aikaan saatavana myös mustana. Valaisimen runko on Ready 23-valaisimen led-nauhan liitosjohto on 35 cm.

  • Takuu 5 vuotta
  • CRI>90 (keskimäärin 93)
  • Avauskulma 90 astetta
  • Teho: 14 W/m
  • Kosteussuojaus: Kotelointi IP54
  • Valovirta: 1120 lm/m linssin läpi mitattuna. Ilman linssiä 1600 lm/m
  • MacAdam: 3 SDCM
  • Nimellinen käyttöikä 50 000 tuntia
  • Himmennettävä: Kyllä, lisälaitteella
  • Sähköinen suojausluokka: II

Lue TOP 10 syytä tärkeintä vastuullisen työpistevalaisimen ominaisuutta!

Pro Ready -konsepti säästää yli 70% asennustarvikemäärässä ja tuplaat asennusnopeuden!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.