info

Mikä on työpistevalaisin?

Nykyaikainen työpistevalaisin on keittiön yläkaapin alatasoon asennettava alumiinirunkoinen valaisin, jonka pituus vaihtelee tarpeen mukaan. Alumiinisen profiilin sisällä kulkee pitkä led-valoelementti, jonka eteen kiinnitetään suojalinssi, joka voi olla läpikuultava tai himmeä. Tyypillisesti työpistevalaisimen käyttöjännite 24V saadaan ulkoiselta led-liitäntälaitteelta. Profiilivalaisin kiinnitetään tyypillisesti yläkaapin alatasoon, antamaan valoa työtasolle. Riippuen mallista profiilit voivat olla eri värisiä tai yhteen liitettäviä.

Dreamled keittiö pro ready valaisin pistorasia monitoimipistorasia
Esittelyssä

Ready23

Volyymirakentajien suosikki uudistui vuonna 2021 ja jälleen vuonna 2023 laajentaan ennestään laajaa valikoimaa. Nyt vakiomittojan kaikkiaan 27, väliltä 27 cm  – 297 cm. Kattava valikoima sallii kaikenkokoisen kaapiston valaistustoteutuksen valmistavalaisimilla! 

Kysy tyypittämisessä ja suunnittelussa tukea Dreamlediltä – palvelu on veloitukseton!

Dreamled Ready (IP55) valmisvalaisinsarjan kanssa korvaa putkivalaisimen niin uudis- kuin remonttikohteissa.

Ready muodostaa yhdessä Pro Power -monitoimipistorasioidemme kanssa Pro Ready-konseptin, joka on useamman merkittävän rakennuttajan vakiotuote asunnoissa. 60kk takuu. 

Esittelyssä

Diamond

Italiassa muotoiltu häikäisemätön työpistevalaisin valmistetaan Suomessa.

Piilokiinnike mahdollistaa Diamond–valaisimen kiinnittämisen kaapin alapohjaan siten, että pohja tulee pohjaa vasten. Kiinnikkeet jäävät täysin piiloon listan sisälle – järkevää! Asennus on entistä nopeampi ja lopputulos todella tyylikäs.

Dreamledin valkoisen, alumiinin, kullan ja mustan väreistä löytyy jokaiseen keittiöön aina mieleiset värit ja väriyhdistelmät.

Diamond sopii myös epäsuoraan valaistukseen, kodinhoito-huoneisiin, vaatekaappeihin ja liukuovikomeroihin. Valaisin napsautetaan kiinni metallisiin kiinnikkeisin. Asennusjälki on tyylikäs. Takuu 24kk.

Dreamled Diamond
Esittelyssä

Ecolight

Ecolightilla päivität keittiön valaistuksen helposti nykyaikaan. Häikäisemätön Ecolight-valaisin valmistetaan Suomessa. 

Uudistunut Ecolight-valaisin luo tasaisen valon työpisteelle. Upeat urat tuovat yksityiskohtaa ja linjakkuutta todella sirolle valaisimelle. 

Ecolight sopii myös epäsuoraan valaistukseen, kodinhoito-huoneisiin, vaatekaappeihin ja liukuovikomeroihin.

Ecolight – valaisin kiinnitetään metallisilla kiinnikkeillä, joihin valaisin napsautetaan. Takuu 24kk.

Valaisin on työstettävissä haluttuun mittaan. Kysy Dreamlediltä lyhennyspalvelusta!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.