Dreamled valmistaa keittiön led-valaisimet ammattilaisille. Suomalaiset välitilan led-valaisimet ja kulmapistorasiat yli 10 vuoden kokemuksella. 

Kotimainen Dreamled on unelmakumppani menestyksesi tukena

Miten me teemme

Dreamled Oy on keittiön led-valaisin- ja pistorasiavalmistaja, joka tunnetaan tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteista sekä tinkimättömästä palveluhalusta. Uudistamme jatkuvasti tuote- ja palvelukokonaisuuttamme vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. 

Voimme ylpeänä sanoa, että yrityksemme on toimialamme edelläkävijä vaikuttanut siihen, miten keittiön työpistevalaistus tänä päivänä toteutetaan. Haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme ja sitä arvoa jota tuotamme Sinulle asiakkaanamme. 

DREAMLED – TYÖMME NUMEROINA

0
VALAISTUA ASUNTOA
0
TOIMITUSPROJEKTIA
0
ONNELLISTA ASIAKASTA
0
VUOTTA

”En enää edes harkitse muita.”
– Onnellinen keittiökauppias

Yrityksemme Dreamled Oy on kotimainen kumppani, jolla on laadukas ja tyylikäs tuotevalikoima. Asetamme asiakkaamme etusijalle ja olemme joustavia yhteistyössä.

Olemme hyvin luotettava ja varma toimittaja ja investoimme paljon tuotekehitykseen. Myymme pääosassa omia tuotteitamme. Edelläkävijyys on meille tuotekehityksen motivaattori. 

Tuotteemme ovat helppoja myydä ja ovat vastuullisesti tuotettuja ja energiatehokkaita.

”Yhteistyö poistaa minulta kokonaisen työvaiheen!” – Tukku

Dreamled tuottaa ammattilaisille tukea kaikissa projektin vaiheissa konseptoinnista suunnitteluun ja hankintaan, aina toimitukseen, asennukseen ja jälkihoitoon asti. 

Ainultaaluisen palvelukonseptimme ansiosta suunnitelmat tehdään kerralla oikein ja valaisinluettelot ovat pitäviä koko projektin ajan. 

Yhteistyössä korostuvat rakennuttajan laatu- ja tehokkuusvaatimukset yhdistettynä asiakkaan kokemuksellisuuteen ja tilaus-toimitusketjun kerralla-oikein-mentaliteettiin sekä nopeaan toimitukseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.