Dreamled valmistaa ja työllistää Suomessa

Olemme nostaneet toimintamme keskiöön jatkuvan kehittämisen energiatehokkuuden, vastuullisuuden ja kestävän kehityksen osalta. Tuotteiden hiilijalanjälkeä on pienennetty valmistuksen siirtämisellä yhä enemmän kotimaahan, jolloin logistiikan aiheuttama ympäristökuormitus vähenee huomattavasti. Myös komponenttivalmistajat on pyritty löytämään kotimaasta. Käyttämämme kotimaiset tehtaat ovat hiilineutraaleja ja panostavat raaka-aineiden huolelliseen kierrättämiseen sekä energiankäytön- ja päästöjen minimointiin.

Merkkinä kotimaisen työn ja kotimaisen työllistämisen panostuksesta, Dreamled sai vuonna 2019 Avainlippu-tuotteen käyttöoikeuden kulmapistorasioilleen ja monitoimipistorasioilleen.

Dreamled panostaa vuosittain merkittävän osan liikevaihdostaan tuotekehitykseen. Tämän ansiosta tuotteemme ovat erittäin energiatehokkaita sekä niiden valmistus ja kuljetus tuottavat mahdollisimman vähän hiilidioksidia.

Tuotteiden suunnittelu ja valmistaminen Suomessa työllistää suoraan ja alihankkijoiden kautta välillisesti yhä enemmän suomalaisia. Pohjois-Pohjanmaalla valmistettaville Dreamledin pistorasioille on myönnetty Avainlippu.

Suomessa valmistaminen on ilmastoteon lisäksi vastuullisuusteko työskentelyn olosuhteiden puolesta. Tehtailla noudatetaan työaika- ja turvallisuuslakeja, jota pidämme perusoikeuksina.

Sisäisessä toiminnassaan Dreamled on siirtynyt suosimaan etätyötä niin organisaation sisäisessä toiminnassa kuin ulkoisessa myyntityössä. Dreamledin toimistolla käytämme vain tuulisähköä.

Dreamled-tuotteet tukevat pitkää elinkaarta ja turvallista ja terveellistä käyttöä

Dreamledin tuotteet rakennetaan niiden elinkaari huomioiden. Dreamledin valmistamat tuotteet ovat ovat huollettavissa ja niihin on varaosat saatavilla. Tämä säästää sekä käytettyjä raaka-aineita, että materiaalien kuljettamista. Dreamled panostaa siihen, että tuotteet kestävät pitkään normaalikäyttöä ja siksi niitä mielellään suositellaan niin käyttäjien kuin jälleenmyyjien toimesta.

Arvostamme Dreamledillä tuotteiden laatua ja käyttöturvallisuutta. Tämän takia olemme valinneet kumppaniksemme kotimaisen ABB:n, joka on tunnettu asennusturvallisista ja käyttöturvallisista tuotteistaan. ABB on tunnettu laadustaan ja sitoutumisestaan vastuullisuuteen. ABB valmistaa Dreamledin käyttämät pistorasiakomponentit Porvoossa.

Dreamled valmistaa itse lähes kaikki myymistään tuotteista. Tuotteita parannetaan ja uudistetaan jatkuvasti käyttäen komponentteja, joissa ei ole tehty kompromisseja. Tuotteet ovat kestäviä ja niille myönnetään mutkaton takuu, joka on tuotteesta riippuen 2-5 vuotta.

Tuotteemme on suunnitellut käyttökohteen mukaan – riittävän kirkkaiksi, mutta eivät liian kirkkaiksi. Otamme suunnittelussa huomioon eri ikäiset käyttäjät – myöskin ikääntyvät ihmiset näkevät lukea ja työskennellä turvallisesti ja mukavasti keittiössä.

SERTY perustettiin vuonna 2000 vastaamaan silloisen ongelmajätelainsäädännön muutosten tuomiin haasteisiin. Vastuu sähkö- ja elektroniikkalaitteiden jätehuollosta siirtyi laitteiden maahantuojille ja valmistajille elokuussa 2005. SERTY vastaa jäsentensä puolesta SE-romun keräyksestä ja kuljetuksesta. Dreamled kantaa vastuunsa sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätyksestä aiheutuvista kuluista maksamalla myymistään tuotteista kierrätysmaksua. Kierrätysmaksun maksamisella mahdollistetaan se, että kuluttaja ja yritykset voivat veloituksetta viedä vanhat sähkö- ja elektroniikkalaitteensa kierrätyspisteisiin. Keräys-, kierrätys- ja uudelleenkäyttöjärjestelmä hyödyttää lniin kuluttajaa, kauppaa kuin yhteiskuntaakin.

Lue lisää

Valaistus koskee jokaista henkilöä työssä ja vapaa-ajalla. Lue alta lisää.

Keittiön valaistus

Kylpyhuoneen valaistus

Asunnon yleisvalaistus

Julkitilavalaistus

Kiinnostuitko? Täytä  pikainen yhteydenottolomake – palaamme nopeasti asiaan. 

Tiimimme

Dreamledin tiimi on yhdistelmä tarkkuutta ja luovuutta – liimana on tinkimätön halu tuottaa asiakkaalle arvoa. Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaamme menestyy kanssamme. Olemme kuin yhtä perhettä, jossa autamme ja palvelemme. Tervetuloa asioimaan kanssamme! 

Salla-Johanna Happonen

Asiakaspalvelupäällikkö

0401366212

salla.johanna-happonen@dreamled.fi

Jesse Männistö

Riitta Vuolle

Tapio Junes

Myynti- ja markkinointijohtaja

0504331541 

tapio.junes@dreamled.fi

Heikki Vuokila